Witam,
mam 2 problemy.
Pierwszy ze stworzeniem okna dialogowego które będzie potwierdzało usunięcie rekordu z bazy.
Mój skrypt wyświetla listę rekordów z bazy obok klikam w przycisk usuń i wyskakuje okienko które pyta "czy na pewno chcesz usunąć" wybieram TAK abo NIE.
i po wybraniu tak przenosi mnie do skryptu php który usuwa rekord i wyświetla co tam będę chciał.
chodzi mi tylko o okno dialogowe np w JS które będzie mnie przenosić do pliku php. wszystko z phpa ogarniam sam.
Drugi problem, napisałem skrypt który wyświetla mi drzewo osób takie jakby drzewo genealogiczne dziecko-rodzic itd do dowolnej listy poziomów.
Skrypt ten pobiera dane z bazy i wyswietla pod soba kolejno dzieci ich dzieci itd.
Problem leży w tym że chciałbym zrobić listę rozwijaną w JS(chyba że da się bez JS) plusikiem po którego naciśnięciu pokażą się te niższe poziomy.
I te plusiki chciał bym dowolnie zamykać i otwierać.
Przeglądałem gotowe rzeczy, ale nie mam pojęcia jak dostosować skrypt JS pod mojego phpa który wyciąga te dane o rodzicach i dzieciach z bazy, a nie wyświetla tylko wcześniej wpisane wyrazy w odpowiednie miejsca które można rozwijać.
Proszę o pomoc. Pozdrawiam.