Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukam programisty
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Jotte
Witam

Chcę zbudować bazę danych i umieścić ją na serwerze, żeby mieć do niej dostęp z każdego miejsca. Nie mam czasu na uczenie się php i aplikacji bazodanowych, ale nie chcę też płacić dużych pieniędzy firmom komputerowym za prostą bazę danych, jeżeli ktoś jest chętny żeby wykonać niżej podaną bazę, proszę o kontakt i ofertę cenową: Oczywiście mam wszystkie opisane pola i tabele, które mają być w bazie.Mój e-mail: jtwardowski@domsystem.pl.
Pozdrawiam
Jacek
BAZY DANYCH

Baza ma następujące tabele:

Tabela "klienci" – do tego formularz wprowadzający nowy rekord najlepiej jako www.domsystem.pl/baza/rejestracja.php i raport www.domsystem.pl/baza/klienci.php, kolejne rekordy oddzielone są linią, musi istnieć możliwość edycji z poziomu strony www np. www.domsystem.pl/baza/rejestracja_edytuj.php. Na wszystkie strony wchodzimy z panelu administracyjnego zabezpieczonego hasłem. Tabela "wyceny_fundament_tradycyjny" – do tabeli będą wprowadzane dane z pomiaru budynku typu powierzchnia długość ilość itd. Wprowadzone dane z tabeli mają być przemnożone przez ceny z "cennika1" Raport ma wyświetlać następujące dane NazwaProjektu, następnie wiersze w których ma się znaleźć nazwa, powierzchnia(dlugość, sztuki) cena materiałów, cena sprzętu i materiałów pomocniczych, cena robocizny. Co drugie pole w raporcie wyszarzane, W raporcie nie pokazują się pola o wartości końcowej 0 zł. W raporcie na dole znajują się pola cena 1m2 powierzchni.
Tabela cennik1. Z poziomu formularza wprowadza się ceny materiałów robocizny i sprzętu.
Panel Administracyjny
POLA PANELU ADMINISTRACYJNEGO -:

1. Zarejestruj nowego klienta

2. Wybierz wariant wyceny – otwiera formularz tabeli wyceny – w tej chwili mamy tylko jeden wariant z fundamentem tradycyjnym

3. Wybierz cennik – pole wyboru cennika – teraz mamy tylko 1 cennik

4. Wpisz dane z projektu – otwiera formularz wprowadzający dane do tabeli "wyceny"

5. drukuj raport wyceny – otwiera sformatowany raport wyceny

6. drukuj raport klienci

7. Stwórz nowy wariant wyceny – tworzy nową tabelę – po otwarciu – ręcznie dodajemy pozycję dodaj pozycję

8. Stwórz nowy cennik – tworzy nową tabelę – i ręcznie wprowadzamy pozycję
nospor
Mysql -> Poszukuje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.