Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: pzreniesienie, gdzie?
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
gerym
jestem tu nowy smile.gif
skad mam wiedziec, gdzie moderator przeniosl mojego posta?
dzieki za odpowiedz
nospor
to sie powinno znaleźć na opiniach. ale nie przeniose, bo znowu nie znajdziesz laugh.gif
zrobie to później.

Twoj temat przenioslem na php Początkujący. Mogles sie domyslic, skoro bardziej tego dotyczyl smile.gif

pozatym wlącz se powiadamianie o odpowiedzi w temacie. bedziesz od razu dostawal linka do tematu i nie bedziesz biedaku musial szukac. No a najlepiej od razu umieszczaj tam gdzie trzeba.
dr_bonzo
Cytat
to sie powinno znaleźć na opiniach. ale nie przeniose, bo znowu nie znajdziesz laugh.gif

To mnie zabilo smile.gif

A eraz OT (on topic:)) przy przenoszeniu posta zmienia sie jego ID?
nospor
nie, bo i niby czemu? ale zrobilem testa dla pewności smile.gif oczywiscie sie nic nie zmienilo w id
dr_bonzo
OK. Pewnie cos mi sie pomieszalo.
aleksander
wchodzisz sobie na swój profil i klikasz Znajdź wszystkie posty tego użytkownika
sztosz
Nie mniej jednak było by co najmniej miło gdyby moderator powiadamiał na PW o przenosinach. Powiadamiać wystarczy tylko zalożyciela tematu winksmiley.jpg
mike
Cytat(sztosz @ 2006-01-22 21:35:32)
Nie mniej jednak było by co najmniej miło gdyby moderator powiadamiał na PW o przenosinach. Powiadamiać wystarczy tylko zalożyciela tematu winksmiley.jpg

User nie zadaje sobie przeważnie trudu żeby przeczytać zasady pisania na danym forum a ja mu będę PW wysyłał.

Zapomnij.

P.S.
Jeszcze może kartkę na święta laugh.gif
Cudi
Powinien być automat do powiadomień na PW, że temat został przeniesiony smile.gif
Do kartek na świeta też można przy okazji zrobić tongue.gif (oczywiście e-kartek winksmiley.jpg)
kowal1122
jestem za pomyslem cudi bo czasami to sie robi denerwujące dla niektorych a jak przyjdzie im poczta to się skapną!
nospor
jesli ktos nie potrafi znaleźć swoich 10-ciu ostatnich postow, to i tym bardziej moze nie wiedziec o takim cudzie jak PW. Nie raz mialem przypadki ze początkującym wysylalem PW, a oni nie odbierali, bo najzwyklej w swiecie nie wiedzieli o istnieniiu tego cuda. Pare razy musialem postować w ich topicu, gdzie informowalem takiego goscia, o istnieniu PW.
Ale tak to jest gdy ktoś akceptuje regulamin nie przeczytawszy go smile.gif

Nie ma co szalec z kolejnymi automatami. W latwy sposob mozna znaleźć swoje posty (podał to Aleksander).
mike
Jak już pisałem wyżej, jestem przeciwny ułatwieniu życia użytkownikom (w tym temacie - wysyłanie powiadomień) z bardzo prostego powodu.
Błędy te wynikają albo z nieznajomości Regulaminu (co jest błądem, bo każdy go przecież akcptuje) lub z łamania wspomnianego Regulaminu, więc dlaczego mielibyśmy to ułatwiać.

Jedyny automat, to ewentualnie taki, który wykrywa, że jak jednemu użytkownikowi przeniesiono wątek już któryś raz to mu ostrzeżenie daje. tongue.gif
Pigula
ja rowniez uwazam to za bezsensowne. bo wedlug mnie korzystanie z forum a szczegolnie z tego jest proste i zapoznanie z funkcjami zajmuje max 30min jezeli dany uzytkownik jest nimi zainteresowany. czytanie regulaminu danego forum moze zajac wiecej czasu ale przeciez nikt nie musi wszystkich czytac na raz bo chyba logiczne ze jak ktos ma problem ze znacznikiem <div> to nie bedzie szukac odpowiedzi w forum php. jezeli sie myle i korzystanie z forum jest rzecza trudna to mamy cholernie duzo geniuszy na tutaj (wedlug mnie wiekszosc uzytkownikow korzysta z dobrodziejstw forum bez problemu) tongue.gif
hwao
ja napisalem moda do ipb ze wysyla informacje o tym ze, gdzie i kto przeniosl temat, moze zostanie kiedys dodany...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.