Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Baza w windowsa do linuxa
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych > MySQL
thomasg73
Hej.

Krótko opisze mój problem. Wcześniej miałem postanwiony serwer na winxp, maiłem tam bazę danych MySQL 4.1 zbierającą informacje o odwiedzinach na mojej hompage. Teraz przesiadłem się na Linuxa (Ubuntu 5.10) (php5, MySQL 4.1). Oczywiście nie zrobiłem w windowsie backupu, mam tylko jeden katalog w którym jest ta baza. Jeśli ją normalnie przenoszę no linuxa i restartuje serwer MySQL to zaczyna wszystko świrować i nie działa. Baza niby jest widziana przez MySQL ale jak wejdę na stronkę ze statsami to nie może załadować wyników, nie pokazje się żaden błąd, tylko poprostu nie ładuje tego. Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić?
Bardzo mi zależy na tym.

Dziękuję
sf
Uzyj jakiegos narzedzia do obejrzenia tej bazy. Np. phpmyadmin, albo jak admin poprostu zaloguj sie poprzez mysql. To, ze skrypt nic nie pokazuje tylko swiadczy o tym, ze wyswietlanie bledow nie jest wlaczone, albo skrypt blokuje ich wyswietlanie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.