Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: moderatorzy
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Home
Jest duzo for w internecie, myslalem ze tu zaczne swoja przygode z php ale ja i moi koledzy poszukamy bardziej tolerancyjnego.
nospor
Twoj temat nie zostal skasowany, tylko przeniesienoy na przedszkole....
Ten tez zaraz przeniose, ale sie jeszcze wstrzymam, bo znowu nie znajdziesz.

Zamiast zalic sie na moderatorow, zapoznaj sie lepiej z regulaminem i struktura forum.

Cytat
Jest duzo for w internecie
ano duzo, jednak na kazdych panuja pewne uniwersalne zasady, ktore ty w tej chwili lamiesz, wiec i na innych bedziesz mial podobnie.

edit: dobra, przenosze juz
kszychu
Cytat(Home @ 27.09.2006, 13:01:18 ) *
Jest duzo for w internecie, myslalem ze tu zaczne swoja przygode z php ale ja i moi koledzy poszukamy bardziej tolerancyjnego.

Prosimy, nie opuszczaj naszego forum! Tutaj będziesz mógł rozpocząć swoją przygodę z php. Specjalnie dla Ciebie wywalimy Regulamin i już nikt nie będzie go przestrzegał. Bedzie totalna sielanka. Tylko nie odchodź. I nie zabieraj nam swoich kolegów. I zaproś jeszcze koleżanki! Będziemy się wszyscy super bawić pisząc posty tam, gdzie nam się podba, nazywając je tak, jak nam się podoba i w ogóle nie przejmując się czy będzie to czytelne dla innych czy nie.

P.S. @nospor, daj tutaj ten obrazek "ekipy" moderującej z humoru, szalenie mi się podoba smile.gif
nospor
@kszychu Twoje zyczenie jest dla mnie rozkazem Rkingsmiley.png

Ja to ten przystojny z kaskiem na bakier /kszychu/

A ja robilem zdjęcie, to mnie na nim nie ma sad.gif /nospor/
Ten z najwieksza palka to ja tongue.gif /SongoQ/

Prosze reszte moderaotrow o podpisywanie się, by byl ogolne wyglad na ekipe moderujaca, kto jest kto

ja to ten z tylu, gram w wezyka na telefonie /dr_bonzo/

mnie tam nie ma, bo akurat skoczyłem po piwo do sklepu jak chłopaki fotki strzelali /mike_mech/

a ja to ten najbardziej przypakowany /revyag/

ja na środku trzymam pałkę w dół /tiraeth/

ja to ten po lewej z wąsem tongue.gif /seaquest/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.