Z tym problemem staram się uporać już od ponad 2 tygodni. Jak dotąd wszędzie gdzie o to pytałem pomocnicy nagle przestawali odpowiadać zostawiając mnie na pastwę losu. Dlatego liczę na to, że tutaj wreszcie znajdą się poważne osoby, które naprawdę chcą pomóc.
Mój problem niby prosty. Nie mogę wgrać bazy danych na forum serwera yoyo.pl, która pochodzi z forum innego serwera, który niestety usunięto. Bazę danych wgrywam przez php My Admina, podczas wgrywania wyskakuje poniższy błąd:
Kod
Błąd
zapytanie SQL: Dokumentacja
SELECT *
FROM
WHERE CONCAT_WS( "-", 'wiadomo', '446', '0' ) = "wiadomo"
ORDER BY 'wiadomo', '446', '0'
MySQL zwrócił komunikat:
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE CONCAT_WS( "-", 'wiadomo', '446', '0' )
= "wiad' at line 3
zapytanie SQL: Dokumentacja
SELECT *
FROM
WHERE CONCAT_WS( "-", 'wiadomo', '446', '0' ) = "wiadomo"
ORDER BY 'wiadomo', '446', '0'
MySQL zwrócił komunikat:
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE CONCAT_WS( "-", 'wiadomo', '446', '0' )
= "wiad' at line 3
Czy ktoś wie z czym może być on związany? Co oznacza? Jak sobie z nim poradzić? Proszę o pomoc, ten problem uniemożliwia wystartowanie mojej strony (bez forum nie ma sensu).
Albo jakby ktoś wolał to jest możliwość sprawdzenia co jest nie tak własnoręcznie na tym serwerze z tą bazą danych.