Chcę używając pear db podłączyć się do baz oracla i jeżeli chodzi o podłączenie się do jednego serwera nie ma problemu problem zaczyna się w momencie kiedy próbuje uzyskać odpowiedź na zapytanie z kilku serwerów bo zwraca mi tylko info z 1 serwera z kolejki przepytywanych. Jeżeli ręcznie wpisze konkretny serwer wszystko działa bez problemu jak użyje pętli wszystko się kaszani
<?php include_once('DB.php'); $server='1'; while ($server<4){ $dbh = DB::connect(NR_DB_CONNECTION); if (DB::isError($dbh)) { exit; } $dbh->setErrorHandling(PEAR_ERROR_DIE); // prepare statment $alter="alter session set nls_date_format = 'dd/mm/yyyy hh24:mi:ss'"; $i=1; while ($i<30){ $stmt = "select * from employ where data_inc>='$i/04/2007' “ $res=$dbh->query($alter); $result=$dbh->query($stmt); while ($data = $result->fetchRow()) { $wysw.= "<tr><td>$data[0]</td><td>$data[1]</td><td>$data[2]</td><td>$i/04/2007</td></tr>";} $i++; } // Database disconnect $result->free(); $dbh->disconnect(); $server++; } echo "<table border="1">"; echo "<tr><td>Name</td><td>LastN</td><td>Order</td><td>Data</td></tr>"; echo $wysw; echo "</table>"; ?>