Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [MySQL] odczyt bazy inaczej...
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych > MySQL
Daimos
Witam
mialem swojego czasu krasnala, zrobilem kopie calego folderu ze wszystkim co bylo w srodku winksmiley.jpg cos namieszalem, nawet tego nie moge odpalic
czy jest mozliwosc pobrania danych z bazy MySQL?
niechce instalowac od nowa krasnala, a potrzebne mi kilka starych tabel ktore tam mialem
nie znam sie na tym dobrze, moze jest jakis program ktory potrafi te dane odczytac?
kossa
Usługa mysql musi być uruchomina i poprzez program MySQL Query Browser połączysz się z bazą. Na stronach mysql są też inne narzędzia, fajny pakiet Administrator Tools czy jakoś tak - znajdziesz smile.gif

Łukasz
Daimos
no ale wlasnie mi chodzi o cos, co odczyta mi baze bez uruchomionej uslugi mySQL
defrag
Masz pliki .frm oraz idbdata? jest tak to zajrzyj tutaj http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/innodb-backup.html
Daimos
no mam wszystkie pliki bazy
ale to co podales...
Cytat
To be able to recover your InnoDB database to the present from the binary backup just described, you have to run your MySQL server with binary logging turned on

wymaga wlaczonego MySQLa z tego co zrozumialem winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.