Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Propozycja Współtworzenia Nowej Gry Internetowej
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
lirtos
1. Kogo szukam?

Szukam projektanta/programisty www, który chciałby współtworzyć nową grę typu MMO (Massive Multiplayer Online) via przeglądarka internetowa. Ma to być strategiczna gra opartą o autorską historię zamieszczoną w świecie fantasy, gdzie równie ważnym narzędziem co miecz jest kupiecki wóz i pióro dyplomaty. Gra jest obecnie w fazie końcowej ogólnego projektu, także osoba która szybko dołączy do zespołu będzie mieć wpływ na jej architekturę.

2. Czego wymagam?

Od zainteresowanej osoby wymagam:
- dobrej znajomości PHP, JS, XHTML
- AJAX
- czasu, dokładniej możliwości poświecenia tygodniowo nie mniej niż 20 h
- zamiłowania do gier i literatury fantasy

Mile widziane będą:
- znajomość Flush i CSS
- znajomość zagadnień tworzenia grafiki komputerowej
- miejsce zamieszkania Warszawa

3. Kim jestem?

Kilka słów o mnie... Jestem studentem Informatyki (V rok) Uniwersytetu Warszawskiego - aktualnie na urlopie dziekańskim. Posiadam dwu letnie doświadczenie zawodowe związane z pracą nad dużymi aplikacjami korzystającymi z ogromnych baz danych. Mogę się także popisać znajomością:
- języków programowania www (PHP,JS,XHTML,java,.NET) i baz danych
- zagadnień współbieżności
- zagadnień bezpieczeństwa aplikacji internetowych
- istniejących gier typu MMOSG smile.gif
- zdolnościami projektowania architektury dużych systemów informatycznych

4. Co mogę zaoferować?

Osoba, która dołączy do zespołu może się stać współwłaścicielem gry i jeśli projekt sie powiedzie bogacić się razem ze mną smile.gif

Drugą opcją jest umowa o dzieło bądź o zlecenie (wynagrodzenie do uzgodnienia). A jeśli projekt sie powiedzie patrzenie jak ja się bogacę :|

5. Kontakt i prośby o więcej informacji lub propozycje współpracy na innych warunkach.

E-mail: dt209303@students.mimuw.edu.pl

Tel(po godzinie 18:00): 603892683

GG(najczęściej nie widoczny): 884690
LonelyKnight
Skoro potrafisz to napisać sam, masz dużo czasu - dziekanka - i na pewno będziesz się bogacił, projekt przyniesie zyski, to po co dzielić się z innymi? Kolejny, który szuka niewolników... Nie masz NIC, poza swoimi "wymaganiami"...

Btw. Pisze się "niewidoczny" studencie 5tego roku UW sciana.gif
Cienki1980
Nie komentujemy ... ktoś będzie chętny to się zgłosi.

Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.