Szukam projektanta/programisty www, który chciałby współtworzyć nową grę typu MMO (Massive Multiplayer Online) via przeglądarka internetowa. Ma to być strategiczna gra opartą o autorską historię zamieszczoną w świecie fantasy, gdzie równie ważnym narzędziem co miecz jest kupiecki wóz i pióro dyplomaty. Gra jest obecnie w fazie końcowej ogólnego projektu, także osoba która szybko dołączy do zespołu będzie mieć wpływ na jej architekturę.
2. Czego wymagam?
Od zainteresowanej osoby wymagam:
- dobrej znajomości PHP, JS, XHTML
- AJAX
- czasu, dokładniej możliwości poświecenia tygodniowo nie mniej niż 20 h
- zamiłowania do gier i literatury fantasy
Mile widziane będą:
- znajomość Flush i CSS
- znajomość zagadnień tworzenia grafiki komputerowej
- miejsce zamieszkania Warszawa
3. Kim jestem?
Kilka słów o mnie... Jestem studentem Informatyki (V rok) Uniwersytetu Warszawskiego - aktualnie na urlopie dziekańskim. Posiadam dwu letnie doświadczenie zawodowe związane z pracą nad dużymi aplikacjami korzystającymi z ogromnych baz danych. Mogę się także popisać znajomością:
- języków programowania www (PHP,JS,XHTML,java,.NET) i baz danych
- zagadnień współbieżności
- zagadnień bezpieczeństwa aplikacji internetowych
- istniejących gier typu MMOSG

- zdolnościami projektowania architektury dużych systemów informatycznych
4. Co mogę zaoferować?
Osoba, która dołączy do zespołu może się stać współwłaścicielem gry i jeśli projekt sie powiedzie bogacić się razem ze mną

Drugą opcją jest umowa o dzieło bądź o zlecenie (wynagrodzenie do uzgodnienia). A jeśli projekt sie powiedzie patrzenie jak ja się bogacę :|
5. Kontakt i prośby o więcej informacji lub propozycje współpracy na innych warunkach.
E-mail: dt209303@students.mimuw.edu.pl
Tel(po godzinie 18:00): 603892683
GG(najczęściej nie widoczny): 884690