Mam pewien problem z Symfony, konkretnie z rozszerzaniem klas + cache'owaniem w generatorze admina.
Otóż używam sfGuardPlugin i rozszerzam jego pola o kolejne (np. imię) i chciałbym edytować wszystkie dane usera w jednym miejscu. Korzystając więc z rady http://www.symfony-project.com/forum/index...msg/4782/20465/ zrobiłem tak jak pokazano. Niestety, jest pewien problem z przeładowanem tych dwóch metod. Gdy zrobię tak jak podano w przykładzie to dodatkowe dane nie są zapisywane do bazy danych, a w /cache/backend/dev/modules/autoUsers/actions/actions.class.php mam kod wyjściowy bez tych rozszerzeń w tych dwóch metodach. Może robię błąd jeśli chodzi o plik, w którym definiuję przeładowanie metod; robię to w /plugins/sfGuardPlugin/modules/sfGuardUser/actions/actions.class.php więc wydaje mi się, że w dobrym miejscu... Jeśli natomiast dodatkowy kod dokleję bezpośrednio do wygenerowanego cache to wszystko śmiga. Tyle tylko, że przy "symfony cc" wszystko i_dzie!...
Próbowałem również skopiować kod wygenerowany z cache bezpośrednio do /plugins/sfGuardPlugin/modules/sfGuardUser/actions/actions.class.php w miejsce wywołań metod nadrzędnych parent::metoda() ale wtedy wygenerowany na nowo cache zawierał tylko kody metod "wyjściowych", a nie tych rozszerzonych.
Poradźcie co mam zrobić bo zgłupiałem :|
Dzięki serdeczne już z góry