Witam.
Nie spotkałem się jeszcze z takim błędem i jestem trochę zdezorientowany.
Wersja MySQL to 5.0.19-max. Problem pojawił się sam z siebie. Powalczyłem trochę z krzaczkami(kilka razy stworzyłem przykładowe bazy dla testu), używałem MySQL tak jak każdy inny użytkownik winksmiley.jpg .
Jednak Wordpress zaczął wyświetlać różne błędy sam z siebie. Okazało się, że jest to właśnie następstwo:

Got error 28 from storage engine

Miałem kilka baz w MySQL niepotrzebnych a więc je usunąłem i wszystko wróciło do normy. Lecz po kilku godzinach to samo. Przeczytałem gdzieś, że należy z reperować tabelę, lecz chyba użycie phpmyadmin 2.5.6 nie było dobrym pomysłem. A więc wyeskportowałem sobie bazę i dałem, żeby naprawił tabelę, po 20 minutach czekania phpmyadmin jakby zawiesił się. A więc usunąłem całą bazę i chciałem stworzyć nową, czystą bazę. Teraz przy jakiejkolwiek próbie zobaczenia czegoś w phpmyadmin otrzymuje komunikat:

#1030 - Got error 28 from storage engine

Chciałbym się dowiedzieć jak skutecznie naprawić MySQL.
Pozdrawiam hinok

EDYCJA**********************

Cała partycja jest zajęta chyba przez dane z mysqla, tylko że baza którą mam w mysqlu jest malutka i nie zajmuje tak dużej powierzchni jak cały dysk. Czy istnieje coś takiego jak cache który można wyczyścić?