Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Księga gości - proszę o pomoc w uruchomieniu
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
bcrew5
witam

założyłem sobie stronke i aby ją uatrakcyjnić chciałem założyć sobie księgę gości... w php jestem laikiem więc ściągnąłem sobie gotowy skrypt stąd: kliknij po czym nadałem odpowiednim plikom chmod 777 (wszystko zgodnie z dołącząną instrukcją). Pozmieniałem ścieżki itp ale księga dalej nie działa:( może mi ktoś powiedzieć co robię nie tak? I jak mam zrobić żeby było dobrze? link do stronki, gdzie znajduje się księga: kliknij. Ewentualnie mogę wkleić skrypt księgi... proszę o pomoc!
erix
Cytat
Pozmieniałem ścieżki itp ale księga dalej nie działa:( może mi ktoś powiedzieć co robię nie tak

Jak dasz mi szklaną kulę, to Ci powiem wszystko. Dlaczego twierdzisz, że nie działa? Jakieś błędy, etc?

edit: (@~bcrew5): pytałem, bo nie mogłem jakoś księgi tam znaleźć (na Twojej stronie).
l0ud
Spróbuj z nowszą wersją skryptu:
http://sanneo.net/index.php?m=my_scripts&a...p=sanneos_gbook
bcrew5
Cytat(erix @ 11.12.2008, 21:09:20 ) *
Jak dasz mi szklaną kulę, to Ci powiem wszystko. Dlaczego twierdzisz, że nie działa? Jakieś błędy, etc?

zajrzyj na stronke;/;/ kliknij coś się wyświetla ale księga poprostu nie działa, nie znam sie na php więc mogę liczyć tylko na waszą pomoc:)
czachor
Nie polecam sanneo. Kiedyś w ramach rozrywki testowałem bezpieczeństwo tego skryptu i udało mi się bardzo łatwo na testowej księdze dostać do panelu administracyjnego. Niestety nie pamiętam już, jaka to była wersja ani jak to dokładnie zrobiłem. Być może to nowsza wersja, ale jeśli już - sprawdź porządnie skrypt.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.