Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Pozdrowienia]Mam Problem
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
Emtec
Mam problem nie wiem jak zrobić skrypt php z pozdrowieniami do radia i nie wiem czy ma je wysylac na gg lub .... questionmark.gif? :?: :?:
?>[/php][/b]
kossa
napisz cos wiecej, jak radio ma to odbierac, jakie maja oni i jakie masz ty mozliwosci, bo pozdrowienia to mozesz wyslac na rozne sposoby, sms, list, email, zadzwonic, gg itp. smile.gif

Kossa
Emtec
No to wkoncu mamy sobie pomagać czy nie questionmark.gif? wieć odpowie mi ktos jak mam tro zrobić questionmark.gif na gg niewazne questionmark.gif
djpeterek
mamy sobie pomagac no ale najpierw chcac isc na forum to trzeba miec konkretny problem a ty tu przedstawiasz tak jakbysmy my ci to mieli wybierac co ty chcesz w zyciu naucz sie samodzielnosci smile.gif
kossa
napisz co cchesz osiagnac? czy radio ma gg i im na gg chcesz wysylac wiadomosci - jesli tak - to byl ten temat poruszany na forum, jesli na email to nie ma nic latwiejszego, mozesz tez zawsze zadzwonil po firme kurierska i wyslac do radia poczke z zebranymi pozdrowieniami, opisz swoj problem! inaczej nikt Tobie nie pomoze!

Kossa
Emtec
No spox ... ja bym chcial zeby na gg wysylal pozdrowienie .... ze strony smile.gif taki skrypt biggrin.gif wiec jak questionmark.gif moje gg:1519654 tlen:Mevel ... jestem początkujący !! Z góry dzienkuje za pomoc
Jabol
Cytat
No to wkoncu mamy sobie pomagać czy nie questionmark.gif? wieć odpowie mi ktos jak mam tro zrobić questionmark.gif na gg niewazne questionmark.gif
jeszcze jedna taka odzywka a topic poleci. Napisz coś więcej. Na początku zrozumiałem, że Twoj skrypt ma dzwonić do radia i prosić o pozdrownia. Trzeba czegoś więcej. O co wogóle chodzi? Co ten skrypt ma robić, kto ma go obsługiwać? Jakie są możliwości implementacji?
Emtec
No spoko wytlumacze to powoli..... chciałbym mnieć skrypt php ... ma on działać nastepująco :
1.uzytkwonik wysyla pozdrowienia na gg ... cos takiego jak by bramka g.. podobne
2. On przychodzi do mnie na gg ....
3.Ja go trzytam na kanale

i do tego chce zrobić coś takiego że nakłada sie blokade czasową że można wysyląć co jakiś czas !! jeśli już mnie rozumniecie to napiszcie jak mam to zrobić questionmark.gif?
scanner
Sam sobie odpowiedziałeś.
Bramka GG
Poszukaj na forum.
Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.