Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Symfony] Nie otwierający się projekt....
Forum PHP.pl > Forum > PHP > Frameworki
zembi1991
Witam,
jakis czas temu rozpoczalem nauke Symfony, jednak od dluzszego czasu czesto napotykam na problem nie otwierajacego sie projektu, wczesniej bylo to sporadyczne i po kilku probach otwieralo mi sie wszystko nornlamie, niestety od kilku dni nie moge przez to przebrnac i nei weim w czym tkwi problem. Żadna akcja symfony nie otwiera sie (odpala sie biala strona) a co gorsza dzieje sie to samo gdy probuje dostac sie do akcji ktora nei istnieje rownie z moim oczom ukazjuje sie biala strona bez jakiej kolwiek tresci w momencie gdy powinien pojawic sie widok bledu. Nie pomaga cyzszczenie folderu cache, wina raczej nie tkwi po stronie serwera (Apache 2.2) bo inne storny sie otwieraja, jednakze nei wykluczam tkaiej mozliwosci...
Porosilbym uprzejmie o szybka odpowiedz poniewaz stoje w miejscu a musze sie tego nauczyc zeby odbyc praktyki...
Pozdrawiam Kuba.
bikerszymek
W trybie developerskim tez nic się nie wyświetla?
zembi1991
no wlasnie jak narazie caly czas piszac testuje na wirtualnym serverze i tutaj wystepuje ten problem...

Edit: ok.. glowny problem zazegnany... zaczelo sie odpalac pogrzebalem w plikach akcji i znalazlem jedno niedociagniecie. Lecz nadal mnei nurtuje dlaczego czasami nie uruchamia sie za 1 razem akcja tylko za ktoryms z koleji podczas gdy nic nie poprawiam.
bikerszymek
Cytat(zembi1991 @ 20.02.2010, 21:02:31 ) *
no wlasnie jak narazie caly czas piszac testuje na wirtualnym serverze i tutaj wystepuje ten problem...

Nie rozumiesz mnie chyba, uruchom to przez /frontend_dev.php (zmień w nim IP na swoje, inaczej nie będziesz miał dostępu) i wrzuć tutaj co otrzymasz.
zembi1991
zalapalem zaraz po tym jak napisalem wiadomosc. : ) zrobilem tak i wyskoczyly mi bledy wlasnie z pliku action.class.php wyeliminowalem literowki i ruszylo teraz co prawda napotkalem na kkolejna przeszkode przy wpisywaniu danych do bazy, ale to oddzielny problem, jezeli masz chwile czasu to bylbym niezmiernie wdzieczny gdybys i w tym mi pomogl ale to jzu sie odezwe ewentualnie pm.

a tutaj jest to co mi zawsze wyskakuje gdy otwieram 1 raz jakakolwiek akcje po wyczyszczeniu cache nie przeszkadza mi to ale jednak wolalbym pracowac bez bledow...
  1. Warning: fclose() [function.fclose]: 471 is not a valid stream resource in C:\server\www\finanse\lib\symfony\config\sfConfigCache.class.php on line 316

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.