Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Kohana]kohana - dokumentacja
Forum PHP.pl > Forum > PHP > Frameworki
hmtt
Witam!

Ostatnio zabrałem się za naukę tak chwalonego przez niektórych frameworka. Niestety okazało się że albo ja jestem taki głupi (możliwe) albo ten framework nie jest taki zupełnie prosty. Zaznaczam że mam solidne podstawy programowania obiektowego itp. Wiem że po dokładnym przeanalizowaniu dokumentacji na stronie kochanaphp miał bym już dużo większą wiedzę ale chciałbym już zacząć coś pisać a nie studiować caly czas dokumentację frameworka. Czy znacie jakieś konkretne opisy tego frameworka po polsku? Czy może ktoś może polecić coś czego można nauczyć się szybciej?

Pozdrawiam
bełdzio
dokumentacja na stronie nie jest jakas strasznie obszerna 2h czytania i juz bedziesz wiedzial co sie dzieje smile.gif
kwiateusz
ba wertujac tylko najwazniejsze rozdziały i potem tylko to czego Ci zabraknie przy pisaniu to raptem 30-45min (tak poznałem CodeIgniter, a kohana jest dosyc podobna) wiec nie marudx tylko poczytaj
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.