Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: prosta stronka firmy - proszę o opinie
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
cedunio
Witam

Proszę o ocenę stronki http://advertbox.pl/okna/test.html i wypowiedz na temat czy może być czy też nie.
Z góry zaznaczam, że nie wszystkie podstrony chodzą.

Pozdrawiam
phpion
Cytat(cedunio @ 11.11.2008, 16:03:37 ) *
może być czy też nie

Według mnie nie - nie może być.

Grafika z ubiegłego wieku, kod z masą kwiatków, do tego nawigacja oparta o Ajax.

Jak dla mnie do bani.
ayeo
Witam!

Ja mam taką małą uwagę, dajesz temat w dziale Oceny z tytułem Proszę o ocenę. Troszkę bezsensu...

Pozdrawiam!
cedunio
Prosta grafika do prostej strony technicznej.
mike
Chyba nie zrozumiałeś aluzji, którą poczynił ~ayeo. Tytuł wątku jest pozbawiony sensu i masz go poprawić.
To nie jest uwaga czy niuans tylko żądanie z mojej strony.
punkomuzykant
To jakiś horror Aaaa................. wszystko do poprawy.
1. Jest więcej czcionek niż arial i times
2. Trzymaj się zasad prezentacji. Na każdej podstronie menu lewego jest inny rozkład, wszystko upchnięte i raz w kolorze a raz czarno-białe.
3. Jeżeli już Ajax to niech to ma jaja smile.gif To tak jakbym użył swojego kochanego flasha do statycznej strony.
i
4. Widać klient jest z tych co myśli że internet to to "e" ale zmuś go do podesłania konkretnych materiałów. W końcu ktoś zaprojektował te zamki itp i na pewno nie robił tego grafiką rastrową.
bim2
Bryyydkie, błe. Wyrzuć i zacnzij od nowa. gdybyś pokazsał to 10 lat temu to może coś by było fajnego... haha.gif
piotrooo89
grafika jak wyżej koledzy mówili. a i validator nie milczy. http://validator.w3.org/check?verbose=1&am...kna%2Ftest.html

ocena 5/10
kavka
Nie było tak tragicznie do momentu jak nie kliknęłam na którąkolwiek pozycję w menu. Nagle wyskakują mi jakieś obrazki zupełnie chaotycznie na pierwszy (i na drugi, trzeci...) rzut oka umieszczone. Może najpierw umieść zdjęcie tego cuda a dopiero pod jakimś linkiem czy w odpowiednim miejscu na podstronie sposób jego montażu. Poza tym dział "oferta" - powinieneś wrzucić to do jakiejś tabeli albo coś. Na białym tle mi się wszystko zlewa. Chaos...

W dodatku grafika... to już nie ta medialna epoka dla Twojego menu.

Jeśli to ma być poważna strona dla poważnej firmy to niestety jej wykonanie musi się zmienić.
parzol
O w morde. Przypomina mi to lata 90 sciana.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.