Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Hernass.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
bartg
Które najlepsze?:

1)
by Bim2
2)
by me
3)
by me

No i niestety brat uważa swoje za lepsze, więc pytam się która wersja?
Speedy
Wszystkie wersje są na jedno kopyto i wszystkie są zbyt ponure.
Kildyt
Cytat(bartg @ 22.11.2008, 21:44:04 ) *
No i niestety brat uważa swoje za lepsze, więc pytam się która wersja?

Hehe, nie widzę w tym nic dziwnego. tongue.gif Przeważnie ludzie bardziej wolą swoje dzieła. smile.gif

Ja jestem za 1. Logotyp na 2 i 3 to przecież najzwyklejsza czcionka z kilkoma bajerami i to nawet nie za ładnymi. Nie twierdzę, że posiadam status "znający się na rzeczy", no ale piszę co widzę. biggrin.gif

Przy okazji chciałbym skrytykować was obu! tongue.gif Całość strony jest strasznie ponura (jak już zauważył @Speedy u góry) i nie daje dobrego wrażenia. Sądzę, że chcecie być prezentowani jako (w aktualną miarę) profesjonaliści i faceci "znający się na rzeczy". Strona imho tego nie prezentuje. Gdybym był szefem firmy (ta biggrin.gif ) to bym niestety ale nie powierzył budowana wirtualnej potęgi dla zakładu. Strona nie prezentuje nic. Co innego ubar.pl, gdzie wygląd imho jest piękny. Prosty, ale piękny. Życzę powodzenia! winksmiley.jpg
phpion
Ogólnie grafiki kompletnie mnie nie podniecają ale jeśli miałbym wskazywać faworyta to byłaby to grafika nr 2. Czcionka i "rozbłysk" na 1 wyglądają dość siermiężnie, natomiast 3 to skrawek 2. Dlatego wybrałbym 2.
bartg

Wersja zrobiona od nowa smile.gif I jak?

Co do menu, to jak zdecyduje się na język to ustale jeden smile.gif
Mize
Żadne z powyższych nie jest dość dobre na folio. tongue.gif
Za proste, nudne, szare, bez polotu.
Portfolio musi zachęcać do skorzystania z usług a nie odpychać. To niestety raczej lekko odpycha.
Lion_87
No ta lepsza niż 3 poprzednie ale i tak nic ciekawego...
smile.gif
pyro
Czy to całe designy? Troche proste... ZBYT proste o_O....
bim2
Grafikami nie będziemy smile.gif Już nie mam siły, niedługo wrzucę to na główną:
http://hernass.pl/new/
I nie mam siły zmieniać, więc nie bijcie młotkiem gwoździ w mojej trumnie graficznej. :]
Mize
Gdyby nie pikselowate narożniki to by uszło na początek. smile.gif
Speedy
To ostatnie jest najbardziej znośne, ale strasznie małe ;-). No i te narożniki można by poprawić, jak już mój przedmówca wspomniał.
Kildyt
No ostatnia wersja jest całkiem, całkiem. winksmiley.jpg Mi osobiście się podoba. Zastanawiam się jedynie dlaczego po najechaniu na jakąś pozycję obrazek staje się czarno-biały? Rób jak chcesz, ale ja bym czegoś takiego nie zastosował. IMHO powinien się rozjaśnić na znak "wybierasz mnie", a nie "nie wybieraj mnie - przecież jestem czarny!". Pozdro! winksmiley.jpg
.radex
IMHO najnowsza wersja ~bim2 jest najlepsza tongue.gif
bartg
To to nawet ja wiem haha.gif

Chciałem spróbować, wiem, że nie ma już po co biggrin.gif bo ze mnie grafik jak z ojca programista
ShadowD
Zauważyłem, że jak najedziesz na napis np Doświadczenie obrazek robi się kolorowy a powinien być szary...

Dodał bym jakieś prążkowane tło i będzie ok..
bim2
Zdefiniuj słowo "prażkowane" smile.gif
AjaxSrajax
Troche to male, ale ładne nawet. Mam jednak dziwne uczucie, że logicznie by bylo gdyby hover byl: bw->color, a nie jak jest teraz color->bw. Można też dać <dl> zamiast diva, będzie ładniej wyglądało bez styli ;oO
ShadowD
Hmmm jakieś poprzeczne paski w tle a może kropki czy coś w tym stylu... ;p
cagrET
Cytat(bim2 @ 23.11.2008, 01:33:39 ) *

Zajebiste, kompletnie inna liga, aż się nie chce wierzyć, że designy z 1 posta zrobiła ta sama osoba smile.gif Bloczki na dole dałbym domyślnie na szaro, a po najechaniu niech się robią kolorowe. I chyba literówka w logo "Hernas" >> "Hernass".
bim2
Heh, dzięki. Nie ma literówki
HernaSS.pl = HernasServcie.pl biggrin.gif:D

jak kupowałem domenę, to hernas.pl było zajęte i kupiełm z double s i mi się wymyśliło Service. tongue.gif jak będe miał już kompa, to poprawie rogi, jakość obrazków i wrzuce na główną. ;D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.