Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sklep Snowboardowy - Komentarze
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
stoprocent
Witam wiem ze nie mozna dawac stron opartych na skryptach do oceny ale o komentarze i rady poproisc mozna smile.gif
Tak wiec http://sklepsnowboardowy.pl ... Sklep oparty o magento wszystkie dodatkowe moduly i modyfikacje wykonane przezemnie.
phpion
Wow, wygląda na bardzo dobrą robotę. Miałbym drobne zastrzeżenia co do samego designu - moim zdaniem panuje tam pewien chaos, ciężko mi się połapać w tym wszystkim (nie jest to typowy sklep). Jednak po jakimś czasie klikania idzie się przyzwyczaić smile.gif

Piszesz, że całość stoi na Magento. W takim razie ukłony w Twoją stronę. I w tym miejscu miałbym przy okazji pytanie: nie masz problemów z wydajnością? Sporo czytałem o tym, że to bardzo słaby punkt Magento...

Ocena? Wysoka. Zaszalałbym z 9,5 na 10. Gratulacje!

PS: Na stronie produktu masz nieprzetłumaczone "Product Tags".
stoprocent
Magento dziala bardzo dobrze na VPS'ach albo dedykach. Ja mam swoj dedykowany serwer takze dziala pierwsza klasa i powiem szczerze magento to najlepsza platforma eCommerce jaka widzialem. Jest to masywne bydle i kuuuuupe opcji etc ale jak juz raz to zrobisz sklep uzywajac magento to sie zakochasz.

Edit:
Dzieki za uwage z tlumaczeniem.
A co do designu to takie bylo zalozenie nie tyle zeby byl haos ale zeby nie byl to standardowy sklep.
nithajasz
Nowsze wersje magento zostały trochę zoptymalizowane więc nie jest już tak tragicznie jak kilka miesięcy temu. smile.gif

Sklep fajnie się prezentuje, jedyne co bym poprawił jakoś to menu kategorii bo tak jakoś dziwnie wygląda, mało pasuje do reszty.

Ogólnie za to co widzę można dać 9/10.
stoprocent
http://www.magentocommerce.com/blog/ - milo ze ktos zauwazyl smile.gif
bim2
bardzo dobrze wykonana strona smile.gif Ja już mam jakiś tik googlowy... Jak zobaczyłem kategorię "gogle" to pomyślałem, że literówka. Ehhh, ide do psychologa jutro smile.gif
phpion
Cytat(bim2 @ 1.12.2008, 21:10:51 ) *
Ja już mam jakiś tik googlowy... Jak zobaczyłem kategorię "gogle" to pomyślałem, że literówka.

haha.gif miałem dokładnie to samo hehehe laugh.gif

@stoprocent:
Dzięki za info nt. wydajności.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.