Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [skrypt Windows] Generowanie listy filmów z dysku - movies.js
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
cagrET
Skrypt ten tworzy listę filmów ze wskazanego katalogu / dysku / folderu sieciowego, pobiera informacje o każdym filmie z imdb.com i fdb.pl, takie jak: plakat, opis, gatunek, ocena, aktorzy, reżyseria. Całość zapisuje do pliku movies.html. Filmy można uruchamiać bezpośrednio z listy 1 kliknięciem (firefox).

http://code.gosu.pl/movies-pl.html
bim2
No to chyba nie jest twoje co? Przeczytaj regulamin, tam wyraźnie pisze, że dajemy tylko swoje skrypty do oceny. Na przyszłość będziesz wiedział.

Jednak co do skryptu, to się wypowiem, bo sam używam. :] Świetny. smile.gif

PS. Proszę o zablokowanie/usunięcie/przeniesienie do odpowiedniego działu (hydepark) moderatora.
cagrET
To jest mój skrypt smile.gif (zobacz maila na stronie projektu w górnym prawym rogu, poza tym w stopce mam link do strony gosu.pl od chyba zawsze, o co chodzi? skąd takie wnioski?)
vokiel
Też używam (pisałem nawet do Ciebie odnośnie Windows Script Host), bardzo mi się podoba.
Co prawda nie analizowałem dokładnie kodu, 149k do przejrzenia to jednak sporo haha.gif.
Spisuje się fantastycznie!
cagrET
O jaki ten świat mały smile.gif A tak pamiętam, jeszcze instrukcję do opery otwieranie avi miałem dodać.

A co do bim'a2
"Na przyszłość będziesz wiedział."
Na przyszłość przyjrzyj się dokładniej, konto mam od 2003r, stara gwardia + stopka mówi za siebie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.