Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] ocena strony
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
mczlowiek
Witam
Proszę o ocenę www.tktbet.pl
Wiem, że strona całkowicie zbudowana jest na tabelkach, postaram się to w przyszłości zmienić, ale prosze o wszystki inne uwagi - w szczegółlności te krytyczne...
Pozdrawiam!
erix
  1. Nie chodzi tylko o tabelki; korzystasz ze znaczników, które zostały już jakiś czas temu wycofane
  2. IMHO za mała wysokość belki górnej; to zielone tło pod nią zwraca uwagę bardziej niż menu, którego początkowo można nie dostrzec.
  3. przy nawigowaniu po stronie nie wiem, gdzie jestem - żadnego breadcrumbs, tytuł strony cały czas taki sam, niezależnie od podstrony
  4. Sens istnienia zegarka? Nie dość, że pracujący w innej strefie czasowej, to po chorobę on? tongue.gif
  5. np: http://tktbet.pl/index.php?id=kontuzje&id_liga=17 - pusta strona?
  6. przydałby się mod_rewrite

6.5/10
Gryf
z wyglądu to nawet nawet tylko pytanie gdzie masz zdeklarowany
docktype? Przydało by się przepisać na div'y ;]
No i może zrób jakąś tablice z pod stronami ;]
Cytat
Warning: include(dzialy/./.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/tktbet/ftp/index.php on line 118

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'dzialy/./.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/tktbet/ftp/index.php on line 118
mczlowiek
Dziekuję za pierwsze uwagi, ale co oznacza : zrób może jakąś tablice z podstronami?
Gryf
dokładnie to chodzi mi o to że robisz sobie tablicę z wszystkimi podstronami
i potem przy wczytywaniu poszczególnych stron sprawdzasz czy ona istnieje
a jeśli nie to dajesz jakąś elegancką obsługę błędów ;]
mike
Zamyam za pozbawiony sensu tytuł wątku.
Proszę napisać mi (lub innemu moderatorowi) PW z poprawnym tytuł to otworzę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.