Mam dziwaczny i niezwykle denerwujący problem. Buduje wlasnie cms'a opartego o mojego wlasnego frameworka (tez under construction), gdzie ladowanie odpowiednich modulow i akcji odbywa sie przez pasek adresu, np: index.php?module=comments&action=delete&id=19 (module - klasa modułu, action - metoda klasy, id - pozostale dane, tutaj id komentarza do usuniecia). Problem opisze na przykladzie wlasnie usuwania komentarzy.
fragment kodu odpowiedzialny za usuwanie:
<?php $news_id = $comment_dao -> get_news_id($id); if($confirm) // $_GET['confirm'] { debug::display('x', 'plik.txt'); $comment_dao -> delete_comment($id, $news_id); // usuniecie komentarza $notice = new notice('comment_deleted_successfully'); // stworzenie powiadomienia $notice -> redirection = $_SERVER['PHP_SELF'].'?module=comments&news='.$news_id; throw $notice; } else { $question = new question('delete_comment'); // stworzenie zapytania $question -> confirm = $_SERVER['PHP_SELF'].'?module=comments&action=delete&confirm=true&id='.$id; $question -> resign = $_SERVER['PHP_SELF'].'?module=comments&news='.$news_id; throw $question; } ?>
Po uruchomieniu opcji usuwania komentarza wyswietla sie zapytanie ($question). U mnie jest to klasa rozszerzająca klase Exception, ktora wyswietla okienko dialogowe z pytaniem oraz dwoma przyciskami przekierowujacymi: na tak $question -> confirm oraz na nie $question -> resign. Po potwierdzeniu komentarz jest usuwany i pojawia sie kolejne informacja, $notice (zbudowana podobnie jak question).
Problem ktory tutaj wystepuje, imo nie ma wogle prawa bytu

Moj config:
-windows xp pro sp3
-Apache/2.2.9
-PHP/5.2.6
-Firefox 3.0.5
EDIT:::
Okazalo sie ze problem lezal gdzie indziej