Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Ocena całej strony.
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Lion_87
Witam.

Niedawno ukończyłem swoją stronę i proszę was o jej ocenę, opinie, ewentualne rady...
LINK: www.plikigrafiki.com

Pozdrawiam
.radex
Zobaczyłem kolor tła i zrezygnowałem z dalszego oglądania. Zmień layout, bo krzywdzisz ludzi tongue.gif
bim2
Pozwe Cię, straciłem wzrok!!

Normalnie się tego nie da oglądać... Do poprawy. ;/
Czapla
Nie wiem czy to już oznaki zmęczenia, ale po otwarciu tej strony oczy zaczęły mnie boleć. smile.gif
Weź zrób coś z tym kolorem! Zamiast przykuwać uwagę użytkownika do strony tylko prosisz się aby ją zamknąć.
Stopka wisi z boku na Google Chrome.
Niby validator na głównej stronie nie pokazuje błędów to na podsekcjach już tak.

Pozdrawiam
kazag
Menu zakrywa tresc (wyplute z kolumny). Tło koszmarnie daje po oczach, logotyp mi się nie podoba (archaiczny troszkę moim zdaniem), Times New Roman (bo to chyba to?) też jakoś nie bardzo...
netvalue
sprawdzałeś to w innych przeglądarkach oprócz IE ? W Firefox tragedia, wszystko sie rozpada.
Lion_87
Cytat
sprawdzałeś to w innych przeglądarkach oprócz IE ? W Firefox tragedia, wszystko sie rozpada.

Tak. Sam mam FF i u mnie okok. W IE tez ok. I w OP tez ok.
Ktoś jeszcze ma żle poza CHROME?

Cytat
Menu zakrywa tresc (wyplute z kolumny).

A jaką masz przeglądarke? Wiem dlaczego nawet jutro poprawie.

Cytat
Zobaczyłem kolor tła i zrezygnowałem z dalszego oglądania. Zmień layout, bo krzywdzisz ludzi tongue.gif

Czyli dobrze mi sie wydawało tongue.gif a myślalem że już cos nie tak z oczmi mam smile.gif. Jest jeszcze przygotowany czarny (niedopracowany) zaraz dam go choć wtedy tak ciemno trochę.
kazag
Mam K-Meleona.
erix
  1. marginesy gryzą? Za mało powietrza.
  2. Czcionka szeryfowa jako bazowa na ekranie?
  3. po co takie potwory?
    1. <div class="clear"></div>
    2. <div class="menu_down"></div>
    3. <div class="menu_up"></div>
    4. <div class="clear"></div>

5/10

Pod względem kodu prawie ok, ale graficznie już, niestety, nie za bardzo...
Lion_87
Ok trochę pozmieniałem, tam uciąłem a tam dodałem.

Cytat
3. po co takie potwory?
HTML
<div class="clear"></div>
<div class="menu_down"></div>
<div class="menu_up"></div>
<div class="clear"></div>

a potwora juz się pozbyłem tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.