Saint
16.02.2004, 15:39:12
Witam!
Potrzebuje prostego skryptu do top listy piosenek / wykonawców coś w na wzór takiej top listy sitów, a właściwie nawet ankiety. Chodzi właściwie o to żeby była możliwość wpisania autora i tytułu oraz dodania linku do mp3-ki żeby ludziska głosowały na swoja ulubiona piosenkę i mogli zassać sobie mp3-ke. W zasadzie znalazłem może dwa w miarę odpowiadające mi, ale są one bardzo rozbudowane, a mnie nie jest potrzebny rozbudowany portal tylko mały, prosty skrypcik coś na wzór
http://chart.djz.no/index.php?cid=6
Saint
28.03.2004, 00:26:29
Myślałem, że coś się tu jednak urodzi ? ktoś będzie miał jakąś koncepcje - co prawda kolega djpeterek podsunął coś gotowego jednak napisane w takiej formie, że koniec końców nie chciało działać więc chciałem cos napisać sam najpierw w php, a potem w Javie, ale to też niestety zakończyło się niepowodzeniem natomiast wyszukanie takiego skryptu w sieci okazało się niemożliwym. Mam wielką prośbę jeżeli ktoś ma koncepcje na zbudowanie top listy piosenek składającej się z wyświetlenia użytkownikowi tytułów i wykonawców miejsca i zamkniętego sposobu oddania głosu (tylko jeden głos na określoną piosenkę) i linku do mp3-ki z piosenka, a po stronie administracyjnej dodawania wykonawcy, tytułu, kasowania i uploadu mp3-ki bardzo proszę o pomoc!!!
djpeterek
28.03.2004, 17:55:24
w sumie to co chcesz to jest banalnie proste tylko trzeba miec na pisanie a mnie szkola zawsze sciga wiec wiesz jak jest ale w wolnym czasie moge sprobowac cos naskrobac
snaiper
22.12.2004, 20:12:39
ja w sumie tez nad wym siedze, zrobilem sobie baze w ktorej sa 2 tabele
1 zawiera id piosenki, tytul i wykonawce a druga id(taki sam jak z pierwszej tabeli) i ilosc oddanych na nie glosow, no i wszystko prawie mam oprocz tego ze nie wiem jak podpiac linka do oddawania glosu