Witam

Jestem początkujący w Oraclu, ale powoli pnę się w górę smile.gif. Mam problem z Oracle Apllication server forms service, a mianowicie: w momencie uruchomienia formularza z poziomu buildera, otwiera mi się IE i wyrzuca błąd logowania, błędna nazwa użytkownika lub hasła (niewiem czemu ale nazwa użytkownika jest napisana dużymi literami stąd ten błąd) i tu moje pytanko gdzie mogę zmienić te parametry. Bo oczywiście po poprawieniu nazwy użytkownika i wpisaniu hasła łączy się z bazą i wszystko działa. Ale jeśli co chwilę sobie sprawdzam czy formularz działa ok, to zaczyna być denerwujące każdorazowe wpisywanie loginu i hasła do bazy. Dodam tylko że w builderze parametry wyglądają ok, łączy się bez problemu. Z góry dziękuję za pomoc.

hmmm, widzę że nie ma chętnych do pomocy.... A może ktoś wie jak rozwiązać problem z wyskakującym okienkiem "proszę potwierdzić komunikat". Okno to zawsze wyskakuje gdy uruchamiany jest jakikolwiek wyzwalacz. Oczywiście środowisko tak jak opisane wyżej. Z góry dziękuję za podpowiedź...