Witam,
Mam problem takiego rodzaju, że potrzebuję napisanego w javascripcie (bo tylko tak da się to zrobić) skryptu, który dynamicznie (tak żeby było widać że coś tam losuje) i w fajny sposób losowałby 1 element z dostępnych: de_dust2;de_inferno;de_train;de_nuke;de_cbble.
Najlepiej byłoby gdyby losowanie wyglądało w ten sposób:
-losowo czas przebiegu losowania (od 10 do 20 sekund)
-elementy szybko się zmieniają, a z czasem coraz wolniej aż w końcu ustanie i zostanie wybrany 1 element.
-ma być zrobione tak, żeby każdy element miał równe szanse na pojawienie się (wiadomo o co mi chodzi, o to żeby nie pojawialy sie caly czas 3 a te 2 pozostałe nigdy)
Szukałem już naprawdę wszędzie. Potrzebuję kogoś kto się na tym naprawdę zna. Potrafię to zrobić w php, ale dla niektórych może to być podejrzane (obstawione).
Potrzebuję tego skryptu na LAN Party, które odbędzie się w mojej szkole. Mapy, na których będą rozgrywane mecze muszą być losowane, ponieważ gramy tylko 1 mapę (za mało czasu). Rzutnikiem na ścianie pokażemy proces losowania, żeby nikt nie powiedział, że było to już z góry obstawione przez organizatorów (drużyna organizatorów też bierze udział).
Dziękuję za każdą pomoc. Jest to dla mnie bardzo ważne.