Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wpisywanie podanego adresu na stronie
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Razzaq
Witam! jestem nowym użytkownikiem i jest to mój pierwszy post.Jestem zielony w tej dziedzinie i mam nadzieje że mi pomożecie,z góry dzięki.

Chodzi mi o to by:
"bot,skrypt czy coś w tym guście" pobierał adres email z TĄD lub z TĄD (zależy jak łatwiej)
i wklepywał go TU
Jest to chyba wykonalne? i czy potrzeba dużo pracy?Czy żeby coś takiego wykonać trzeba znać jakiś język pogramowania? czy jest to na tyle proste że można zrobić to z jakimś poradnikiem? smile.gif
Lub ewentualnie moge zrobić taką strone jak tą z formularzem google z 3 zdjęcia,z tym że wpisany email dodawany był by do bazdy danych.Wtedy dodał bym też na strone capatche...ale czy było by to wtedy łatwiejsze czy trudniejsze?biggrin.gif

PS: czy zna ktoś jakiegoś bota do GG w którym można ustalić co on odpowie? taką jakby sekretarke? niezależnie co ktoś odpisze bot odpowiadał by np. "nie ma mnie w domu napisz później lub zadzwoń pod XXX"?
damyrade1990
cURL + RegExp
Razzaq
Czy jest to bardzo ciężkie do wykonania?smile.gif
Dzisiaj poczytam trochę poradników.
Dzięki za odp.Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.