Zainstalowałem Serwer Apache i PHP 5 wszystko na win XP mam tez konto pocztowe na WP dodam ze strone umieściłem w domenie ddns.pl bo oferują tam bezplatne domeny i programik do aktualizacji IP bo mam przyznawane dynamicznie TP. neostrada . Mecze sie z tym juz 2 tydzien i nic

gdzieś na jakim forum wyczytałem ze potrzebny jest serwer pocztowy wiec ściągnąłem sobie Free SMTP Server .
komunikat po kliknieciu guzika na stronie do wysylki mam taki Warning: mail() [function.mail]: "sendmail_from" not set in php.ini or custom "From:" header missing in c:\program files\apache group\Apache\htdocs\przetworzkomentarz.php on line line 13
I w zwiazku z tym mam pytania bo się juz w tym pogubiłem błagam o pomoc

1) Z jakiego adresu funkcja mail() będzie wysyłać pocztę z mojego na wp czy może sama z siebie stworzy maila i wyśle czy jak to ugryźć d czego zacząć pomóżcie zrozumieć

<?php
// utworzenie krótkich nazw zmiennych
$nazwa=$_POST['nazwa'];
$email=$_POST['email'];
$komentarz=$_POST['komentarz'];
$adresdo = 'komentarze@przyklad.com'; - tu domyslam sie ze bedzie mail na ktory ma isc wysylka
$temat = 'Komentarz ze strony WWW';
$zawartosc = 'Nazwa klienta: '.$nazwa."\n"
.'Adres pocztowy: '.$email."\n"
."Komentarz klienta: \n".$komentarz."\n";
$adresod = 'serwerwww@przyklad.com'; - a tu no wlsnie co tu ? moj adres mailowy z wp

mail($adresdo, $temat, $zawartosc, $adresod);
?>
2) Co powinienem wpisać i w jakich liniach php.ini bo komunikat wskazuje ze cos jest nie tak w wierszu "sendmail_from" ? co tam powinno być ? a może trzeba coś więcej w ustawieniach pozmieniać które wiersze dokładnie ?
3) Czy faktycznie jest potrzebny serwer pocztowy jak go skonfigurować teraz mam Free SMTP Server ale tam jest tylko jedno pole options i tyle ? może ktoś ma a może polecicie jakiś inny pod XP (darmowy)

help