Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: php,js,flush.
Forum PHP.pl > Forum > PHP
stach
kombinuje jak los pod gore z czyms takim:

[php:1:3c1079af21]<?php
print 'Nieznany producent: '.$prod.'<br>';
print '
<script>
var prd = prompt('Na co mam konwertować : '.$prod.' ?',''.$prod.'');
</script>
';
flush();

?>[/php:1:3c1079af21]

jak i czy wogole jakos sie daloby (bez uzywania cookies oraz $_GET) przeslac zmienna prd do czekajacego na zakonczenie prompt() skryptu php ?

P.S. wiem ze js jest client side a php jest serverside wiec komentarze tego typu beda zbedne.
Fakt jest taki iz php "czeka" w tym momencie na zakonczenie dzialania js. Wiec w teorii przeslanie zmiennej js powinno byc mozliwe. Pytanie jak.
talee
Cytat
...
P.S. wiem ze js jest client side a php jest serverside wiec komentarze tego typu beda zbedne.
Fakt jest taki iz php "czeka" w tym momencie na zakonczenie dzialania js. Wiec w teorii przeslanie zmiennej js powinno byc mozliwe. Pytanie jak.

Odpowiem Ci smile.gif, twój obrazek, ne wiem jak to się fachowo nazywa, pod nick'em jest jak najbardziej adekwatny i dodam Q... F... Humanista, filozof zabrał się za pisanie aplikacji.
kszychu
Z założenia js nie wykona się, dopóki CAŁA strona nie zostanie załadowana. Wystarczy za odpowiedź?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.