Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Windows 7 pasek górny
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
230005
Pytanie chyba z gatunku lamerskich, ale nie mogę sobie z tym poradzić - jak do cholery włączyć pasek górny w "siódemce" questionmark.gif biggrin.gif
Crozin
Jaki pasek? Mógłbyś chociaż jakiegoś screena pokazać.
230005
http://www.youtube.com/watch?v=PTBK47xD3lE

Na samej górze jest pasek górny smile.gif. Jak go włączyć?
Ociu
Zapomniałem napisać... Przeniosłem z Hydeparku.
kallosz
przecież to są normalne skróty
230005
Tak, to są normalne skróty, ale są w jednym miejscu - u góry, nie zajmują dużo przestrzeni, bo są małe, fajnie się powiększają po najechaniu, można tam umieścić skrót do dysku i po kliknięciu rozwinie się lista i się do obecności tego paska przyzwyczaiłem - Vista ma chyba coś takiego włączone domyślnie, w XP trzeba było doinstalować np. Brico Pack, a tu na filmiku koleś ma, a ja nie mogę włączyć smile.gif.
l0ud
Tego nie ma w standardzie. Zdaje się, że do tego używa się jakichś zewnętrznych programów imitujących docka z maca.
230005
Jesteś pewien? Gość z filmiku mówił, że testowana wersja to zdaje się beta była, czyli te zewnętrzne programy musiałby być pisane kiedy jeszcze nie było ich gdzie przetestować.
l0ud
Te programy nie są pisane ściśle na 7. Działają na viście i pewnie na XP.

Wpisz sobie w google "windows dock", powinieneś coś znaleźć smile.gif
kallosz
Cytat(230005 @ 24.12.2009, 21:43:22 ) *
Tak, to są normalne skróty, ale są w jednym miejscu - u góry, nie zajmują dużo przestrzeni, bo są małe, fajnie się powiększają po najechaniu, można tam umieścić skrót do dysku i po kliknięciu rozwinie się lista i się do obecności tego paska przyzwyczaiłem - Vista ma chyba coś takiego włączone domyślnie, w XP trzeba było doinstalować np. Brico Pack, a tu na filmiku koleś ma, a ja nie mogę włączyć smile.gif.

to chyba podesłałeś inny filmik bo na tym były to normalne skróty które się nie powiększały (uruchamianie FarCry na przykład)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.