Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] www.path-of-power.com
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
AndyPSV
moglby ktos skrytykowac? co wadzi, co mozna poprawic etc?
prosilbym o solidna krytyke

Link do strony: http://www.path-of-power.com
thomson89
Pusto.

Nie wiem kompletnie o czym ta strona jest.

Ogólnie brakuje mi tam czegokolwiek.

Kolor napisu w topie oraz w stopce jest niewidoczny.

Napis: Last Knowledge, powinien być większy. Słowem: typografia.

Popraw wylistowanie po prawej stronie.

Ogólne wrażenie: strona pusta i nudna.

frytek92
Ogolnie Plus za postawe że jesteś otwarty na krytyke smile.gif ale jeżeli chodzi o strone to tragedia wchodze nie wiem wogole gdzie jestem nie wiem przeładowana informacjami niestety 2/10
WebSee
Nudno, pusto...
Co do źródła strony, wszystko tylko w 3 linijkach, nie idzie nic zobaczyć, gdzie jakieś formatowanie kodu?

I już sama domena trochę odstrasza i jest jakaś hmm.. "nieprzyjemna", nie lepiej było by bez myślników (wiem, pewnie była zajęta) http://pathofpower.com, lecz i tak za długa nazwa

Pozdrawiam
AndyPSV
Cytat
Co do źródła strony, wszystko tylko w 3 linijkach

slyszales o czyms takim jak: kompresja, .gzip? ludzie kodu .html nie czytaja w przeciwienstwie do ogladania strony
poza tym zyski na "transferze", szybszy czas reakcji strony

Cytat
I już sama domena trochę odstrasza i jest jakaś hmm.. "nieprzyjemna", nie lepiej było by bez myślników (wiem, pewnie była zajęta) http://pathofpower.com, lecz i tak za długa nazwa

myslniki sa cool, czytelne i piekne

Cytat
ale jeżeli chodzi o strone to tragedia wchodze nie wiem wogole gdzie jestem nie wiem przeładowana informacjami niestety 2/10

popracuje nad tym

Cytat
Kolor napisu w topie oraz w stopce jest niewidoczny.

w zalozeniu ma taki byc

Cytat
Napis: Last Knowledge, powinien być większy. Słowem: typografia.

nie pasowalby, bylby wiekszy od menu, co odpada - jest idealny

Cytat
Popraw wylistowanie po prawej stronie.

wylistowanie ma takie byc, wbrew pozorom, na rowni z headerem

Cytat
Ogólne wrażenie: strona pusta i nudna.

poczatki, za jakies 0.5 roku, 1 rok koncepcja sie zmieni, pracuje nad tym

DZIEKI ZA KRYTYKE PROSZE O JESZCZE
frytek92
Zmień przede wszystkim to że gdy wchodzisz wiesz o czym jest strona bo jak ja wchodzę to nie wiem o czym ona praktycznie jest smile.gif jak rozumiem twoja grupa docelowa jest anglojęzyczny rynek ? bo strona w całości jest bo angielsku. To myślę najważniejsze i zmień favicon strony bo odstrasza i tytuł winksmiley.jpg
athabus
Zostało to już wspomniane, ale trzeba podkreślić. Wchodząc na tą stronę pomyślałbym tylko jedno: spam - jakiś agregator tekstów z rss'ów albo coś w tym guście. Dlaczego?
- mało treści na głównej
- tematy zupełnie ze sobą nie związane
- layout, który praktycznie nie nawiązuje do tematyki strony - taki uniwersalny jak się stosuje właśnie w spamach

Przy tej stronie w pierwszej kolejności zadbałbym o to aby po wejściu wiedzieć, o czym ta strona jest - nie wiem czy masz statystyki do strony podłączone, ale jeśli tak to jestem prawie pewny, że na głównej masz współczynnik porzuceń bliski 100%.

Zanim zaczniesz zmieniać technicznie stronę pomyśl nad tym czego oczekuje użytkownik od takiej strony jak Twoja, kto jest segmentem docelowym i następnie spraw aby na głównej zrozumiał, że to jest strona zbieżna z jego zainteresowaniami.
AndyPSV
bounce: 79.10000%

nie jest, zle - ogolnie troche sie zmienilo przez ten rok.
rzymek01
najpierw prosisz o krytykę, a w tym dłuszym poście wyżej czytam tak ma być, tak jest ok, itd. nie jest OK,
ta strona to kompletna pomyłka, tak jak napisał athabus strona SPAMowa,
wchodząc na nią od razu spojrzałem na pasek kart, czy aby jakaś reklama nie wyskoczyła, to o czymś świadczy

Zmień layout strony, daj jakieś fajne logo/top, coś co od razu widać, jest rozpoznawalne i charakterystyczne, a od razu będzie o niebo lepiej, potem zajmij się typografią.

Zobacz chociażby na onet.pl czy wp.pl, jakby nie było tego loga/topu, to od razu bym wyłączął stronę, na pierwszy rzut oka masa chaotycznego tekstu, ale jeśli strona zachęci mój mózg do myślenia chociaż przez 5 sekund, to wszystko zaczyna się układać.

Ty znasz tę stronę, bo pewnie wgapiałeś się w nią godzinami, ale musisz się wczuć w użytkownika, który widzi ją po raz pierwszy

PS. po 30sekund przebywania na stronie mam wrażenie, że jest to strona jakiejś sekty albo religii typu scjentyzm :-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.