Witam!

Jest mi potrzebny skrypt js. Potrafię go zaplanować, to znaczy opisać dokładnie jakie funkcje muszą być zdefiniowane, co mają funkcje robić, jaki ma być efekt ich działania i warunki uruchomienia, ale mam za małą wiedzę, żeby to zakodować.

Innymi słowy: chodzi o napisanie skryptu wg moich szczegółowych instrukcji.

Myślę, że łącznie skrypt będzie liczył ok 200 linijek kodu. W kodzie będzie kilka pętli, kilka warunków, najtrudniejsze moim zdaniem (właśnie ze wzgl na to muszę skorzystać z pomocy) będzie stworzenie funkcji związanych z czasem. W pewnym momencie skryptu pojawi się zmienna, która będzie zawierała ciąg znaków, np: "5:05:05", trzeba z tego zrobić zmienną oznaczającą okres czasu (5 godzin, 5 minut i 5 sekund), potem odliczyć ten okres czasu od konkretnej daty w przyszłości i zmusić skrypt do wykonania kolejnej funkcji dopiero w takiej chwili, kiedy do tej konkretnej daty w przyszłości pozostanie 5 godzin, 5 minut i 5 sekund.

Skrypt ma działać z programem iMacros - jeśli ktoś zna język makr tego programu, to tym lepiej. Jeśli nie to też nie problem, bo to bardzo prosty język w dodaku dobrze opisany na stronach iMacros.

Zainteresowanych proszę o kontakt na maila.