Na razie jedno osobowa działalność, w ostatnim czasie udało się pozyskać kilka większych zleceń, co przerasta moje możliwości. Potrzebuję tym samym pomocnika, puki co zlecenia są ale jeszcze jest to na tyle mało stabilne że zdecydować się mogę tylko na zatrudnienie kogoś na zlecenie, aczkolwiek mam nadzieje że z perspektywą stałej współpracy i zmiany formy zatrudnienia jak się wszystko jeszcze bardziej rozkręci.
2. Wymagania -
- Posiadanie konta na forum.php.pl
- Programowanie w PHP (OOP)
- Znajomość Sql'a (bez jakiś tam wodotryskowych funkcji analitycznych, ale na poziomie pozwalających realizować zapytania z Mysql, MSSQL i Oraclem)
- Przynajmniej w podstawach javascript
- Bardzo

3. Oferta -
- Umowa zlecenie,
- Projektami są w zdecydowanej większości aplikacje biznesowe, czasem jakiś portal.
- Aktualne zadanie, które było by priorytetem to portal (budowa bądź adaptacja rozbudowanego CMS'a) w dalszej kolejności platforma e-learningowa dla klienta corp.
4. Informacje o wynagrodzeniu -
- Wynagrodzenie za ustaloną ilość dni pracy.
- Stawka 200zł brutto, za dzień pracy (bycie studentem w tej sytuacji popłaca bo nie byłby odejmowany ZUS).
5. Dane Firmy -
Prime Wojciech Koźliński
ul. Tysiąclecia 47/7
40-873 Katowice
NIP 634 249 06 60
Regon 240843965
http://prime.org.pl
6. Dane kontaktowe -
j/w
7. Forma kontaktu - CV na adres:
rekrutacja@prime.org.pl
8. Zastrzegam że odpowiem na każdą ofertą, proszę o zamieszczanie magicznej klauzuli o zgodzie na przetwarzanie danych itd. ("Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w niniejszej korespondencji dla potrzeb rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. O ochronie danych osobowych (Dz. U. nr 133, poz. 833)".)
Wojciech Koźliński