Mam do zrobienia formularz typu "rekturacja"
Wpisuje się dane osobowe oraz indywidualne hasło, dzięki któremu osoba która je wpisywała, może je sam usunąć z bazy.
I mam problem, jak mam zrobić kasowanie wpisu(tego formularza), umiem tylko to zrobić na konkretne jedno hasło. (w tym przypadku "Ala")
JAk ja mam to zmienić żeby każda osoba która wpisała swoje hasło w formularzu, może je potem użyć do usunięcia tego formularzu?
oto kawałek źródła:
<form name="formularz" method="post" action="rekrutacja.php"> <ul type="disc"> <li>Imię:<br><input type="text" name="im"><br></li> <li>Nazwisko:<br><input type="text" name="naz"><br></li> <li>PESEL:<br><input type="text" name="pesel"><br></li> <li>Punkty:<br><input type="text" name="pkty"><br></li> <li>Gimnazjum:<br><input type="text" name="gim"><br></li> <li>Klasa 1:<br><input type="text" name="kl1"><br></li> <li>Klasa 2:<br><input type="text" name="kl2"><br></li> <li>Hasło:<br><input type="password" name="haslo"><br></li> <br> <li><input type="submit" name="Dodaj" value="Dodaj"></li> </form> </ul> <br> <?php if($naz!=""){ $result=mysql_query("insert into g10 values('$im','$naz','$pesel','$pkty','$gim','$kl1','$kl2','$haslo')",$conn); } ?> <br> <hr color="#FAF0E6" /> <marquee name="prozak" scrollamount="3" direction="left" width="300px" height="50px"> <h3>Kasowanie wpisu</h3> </marquee> <form name="g10" method="post" action="rekrutacja.php"> <ul type="disc"> <li>Nazwisko:<br><input type="text" name="naz"><br></li> <li>Hasło:<br><input type="password" name="h2"><br></li> <br> <li><input type="submit" value="Kasuj" name="Kasuj"> <?php else ?> </ul>
Jak mam zmodyfikować funkcję kasowania? Bardzo proszę o pomoc