Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout] katalog lokali
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
1010
Witam, chciałbym prosić o ocenę grafiki: http://kalinowski.net.pl/tgory/4.jpg

Proszę o propozycje zmian i ulepszeń oraz konstruktywną krytykę.

Z góry dziękuję za pomoc.
kilab
Na pierwszy rzut oka wydaje się w porządku. Dziwnie trochę wygląda zielony prostokąt w logu pod napisem 'TGORY', ja bym myślał o trochę ciemniejszym odcieniu zieleni. Czcionka w boksie z treścią wygląda jakby odbiegała od reszty, nie wiem, może jest większa, ciemniejsza?
Reszta spoko wink.gif
blooregard
Bardzo przyjemny, zmieniłbym tylko jedną rzecz: ten dość przydługawy opis zamieniłbym na dwa mniejsze w boksach obok siebie, zwężając równocześnie prawą kolumnę (tę z menu, przyciskiem "Dodaj" i zapisem na newslettera), czyli w efekcie uzyskać trzy równe pod względem szerokości boksy, z czego dwa pierwsze to "zajawki" lokali.

I może jeszcze jakieś cieniowane tło w headerze wink.gif
Lion_87
Fajne. Mi się podoba tylko zapełnij tło obok logo(może jakieś lokale w tle).
1010
Problem w tym, że na razie jeszcze nie ma do końca wizji co tam mogło by być, aczkolwiek docelowo "coś tam będzie" biggrin.gif
kulmen
Prosty, przejrzysty przyjemy dla oka. Ogólnie pozytywnie. Ja bym poprawił nieco gradienty i zunifikował kolorystycznie zielony box z nieco innym, zielonym menu (box jest lepszy, kolor menu może nieco zbyt "żarówiasty")
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.