Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skrypt:Logowanie/Rejestracja
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
jaca19
Witam,

Chce żebyście przetestowali i ocenili mój skrypt logowania/rejestracji: http://jaca21.home.pl/Skrypt/main.php

Wszelkie uwagi wskazane.

Fajnie jakbyście zakładali nowe konta , przyda mi się do późniejszych testów itd.

Dane admina:

Nick:admin
Hasło:admin
Rid
Że tak powiem,skrypt odzyskiwania hasła,jest na bardzo niskim poziomie .
mlawnik
Cytat
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /Skrypt/admin/admin.php:12) in /Skrypt/admin/admin.php on line 94

Po próbie usuniecia uzytkownika admin wink.gif

I użytkownik admin nie istnieje.
Załóż nowe konto admina, i zabezpiecz sie przed tym.
Rid
Cytat
I użytkownik admin nie istnieje.

No i tak właśnie stracił Pan kontrolę nad własną stroną.
Należało by się ochronić przed sql injection.

PS.Odnośnie do pola odzyskiwania hasła,lepiej jakby pan wprowadziła drugie pole polegające na weryfikacji NICK.
O co chodzi???Czy aby Nick jest tej osoby która ,go wpisuje>niech pan doda pole z e-mailem lub jakieś inne dane weryfikacyjne z bazy danych.
jakub.drag
Przestańcie. Skrypt jest świetny! Dopracowałbym jeszcze tylko wygląd. Skąd można go ściągnąć? (można?)
jaca19
Macie racje, odzyskiwanie hasła na niskim poziome, po prostu pisze jedne nie kończę i zaczynam następne dodatki do skryptu, postaram się to zmienić a zabezpieczenie przed "sql injection" zrobiłem (wszystkie jakie znalazłem na tym forum ;P). A skryptu nie można nigdzie ściągnąć chyba że mi się wbijesz na serwer i sam weźmiesz, ale jak chcesz to napisz na PW może coś wymyślimy ;P
mlawnik
Dane testowe nie działają.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.