Cytat(kujawska @ 22.06.2011, 09:22:26 )

Proponuję,żeby konole juniorek webdeveloperek ocenił pewną "agencję interaktywną zlokalizowaną w samym centrum Warszawy" usiłującą produkować śmieci internetowe(52 Errors, 69 warnings na start)
Ale przynajmniej sa ladne dla oka, a twoja strona wyglada jakby ci sie pies zesral na ekran...vide
Temat: Strona firmowaEDIT: @Thek: Przynajmniej potrafie wyrazic to co mysle, a nie napier**** spam w kazdym temacie, zeby sie "subtelnie" odegrac....dzieki za te 20%, mozesz dolozyc kolejne - ot taka moja natura, mowie/pisze to co mysle, czego niektorym najwyrazniej brakuje

EDIT: @lepmajster: To forum publiczne i pewien poziom kultury wypowiedzi powinien być utrzymany. Mogłeś napisać bez chamskich tekstów, ale "lepiej" jechać po bandzie. Byś nie wyskoczył z psem to by wtedy tylko 10% było za dogryzanie (co wyraźnie zaznaczyłem, w poście mającym zakończyć Waszą pyskówkę), a tak masz 20%, czyli tyle ile dostanie osoba, która na Twój post odpowie teraz jakimś krzywym tekstem.
EDIT2: @Thek - moze i przesadzilem - masz racje, tak czy siak nie mam pretensji do Ciebie, bo wiedzialem co czynie i czym to grozi

Za swoj poziom, a raczej jego brak - przepraszam, ale musialem to napisac, bo ten/ta
kujawska zaczyna irytowac :/