Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Post Police
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
jacked
Cześć, chciałem Wam przedstawić stronę dla wymyślonej firmy kurierskiej wykonaną w HTML i CSS. Jest tylko jedna podstrona, ponieważ inne nie będą się dużo różniły - jedynie tekst w content-cie będzie inaczej ułożony. smile.gif

Zobacz Post Police
Pawel_W
góra jak najbardziej ok, CZCIONKA! -> użyłeś niestandardowej, dlatego wszystko jest napisane Times New Romanem, wygląda niestety beznadziejnie, zrób coś z tym smile.gif

stopka całkiem nie pasuje do reszty, to tyle smile.gif
mlawnik
Łap opinię:

http://www.bounceapp.com/38123

Szablon fajny.
drozdii07
Ogólnie jest ładnie wink.gif Ale tak jak wyżej kolega powiedział, czcionka jest beznadziejna wink.gif Stopka też troszkę odstaje od całej strony.
jacked
Dziekuje wszystiim za oceny! postaram sie uniknac tych bledow nastepnym razem wink.gif
Edit: mlawnik - u mnie mnie nie ma zadnej takiej Przerwy... Jakiej uzywasz przegladarki i na jakim systemie Pracujesz? Musze sie dowiedziec dlaczego tak sie stalo i jak to naprawic.
kujawska
30 błędów w kodzie html.Chyba,że to jakiś inny język.
Cypherq
Typografia leży i kwiczy, specjalnie dla Ciebie kilka linków z tajnej kolekcji:

http://net.tutsplus.com/tutorials/html-css...web-typography/
http://net.tutsplus.com/tag/typography/

Kolorystyka ładna, chociaż menu mi się nie podoba, za dużo się nad tymi połyskującymi przyciskami nie napracowałeś co? Dodaj coś od siebie bo wyglądają jak żywcem wzięte z tutoriala dla początkujących.
drozdii07
@kujawska To twój drugi temat w którym widzę xx błędów kodzie html wink.gif Napisał byś coś więcej tongue.gif Poza tym domyślam się, że to 'zemsta' za słabe oceny twojej strony...
kujawska
Cytat(drozdii07 @ 19.06.2011, 19:43:47 ) *
@kujawska To twój drugi temat w którym widzę xx błędów kodzie html wink.gif Napisał byś coś więcej tongue.gif Poza tym domyślam się, że to 'zemsta' za słabe oceny twojej strony...

Źle policzyłem?
Moja ma zero.A Twoja?
drozdii07
Dużo -,- Chodzi mi o to, że nie napiszesz czegoś normalnego tylko wyjeżdżasz z błędami z walidatora.. Sprawdź sobie np. Facebooka, też im napiszesz, że mają błędy ?
jacked
Nie kłóćcie się w moim temacie smile.gif Tak, są błędy, ale to w większości np. brak atrybutu "alt" dla obrazków. Oczywiście mimo wszystko jest to błąd i się do niego przyznaję smile.gif Walidator nie mówi czy strona jest zła czy dobra. Co nie oznacza, że błędy mają prawo bytu.
Cypherku - dzięki za linki poczytam. wink.gif
mlawnik
@jacked

Google Chrome 12.0.742.91 + Ubuntu 10.04 LTS (upgrade z 8.04, bo support się skończył wink.gif )

A ten screenshot to nie wiem na czym był robiony, bo go robi ta aplikacja bounceapp.

Popatrz sobie na stronę @kujawska, mistrzostwo wink.gif

Do modów: Przepraszam, nie mam ochoty na kolejne 10% za znęcanie się nad użyszkodnikiem, ale noż normalnie...

Pozdro
konole
Cytat(mlawnik @ 20.06.2011, 19:17:13 ) *
Do modów: Przepraszam, nie mam ochoty na kolejne 10% za znęcanie się nad użyszkodnikiem, ale noż normalnie...

Pozdro

Nie tylko ty masz alergię na tego użytkownika, ale cóż. On(ona/ono?) będzie trollował, prowokował, a ty dostaniesz procenty. Takie życie.
itsme
posłuchajcie cfaniaczki.
dostaliscie warny za znacanie sie nie na trollu a na normalnym użytkowniku.
Prosiłem aby zaprzestać - nie posłuchaliście się dalej prowadziliście bezsensowne nomologii ...
a teraz jeszcze robicie tutaj za pokrzywdzonych.

Widać nauka w postaci Warnów poszła w błoto.
Może kolejne +10% da do myślenia - na zaś, na przyszłość.

@konole: i nie proś mnie na PW abym już dał -10%. Po przeczytaniu tych żali mam ochotę dać Ci +50%. Jako nauczkę.
konole
Jak już sie do mnie zwracasz, to napisz poprawnie mój nick. Currently couldnt care less.
kujawska
Proponuję,żeby konole juniorek webdeveloperek ocenił pewną "agencję interaktywną zlokalizowaną w samym centrum Warszawy" usiłującą produkować śmieci internetowe(52 Errors, 69 warnings na start)

thek
A ja proponuję, by dogryzanie sobie w tematach odłożyliście wszyscy i ochłonęliście. To ostatnie ostrzeżenie. Znów ktoś podejmie dogryzanie sobie to od razu dostanie 10%, a ten kto odpowie na złośliwość, dodatkowo gratisem jeszcze 10% i każdy kolejny post z dogryzkami w tym wątku to dodatkowe 10% będzie. lawinowo 10%, 20%, 30% i tak dalej... Byście się nauczyli w końcu nie pisać zaczepek i na nie nie odpowiadać.
lepmajster
Cytat(kujawska @ 22.06.2011, 09:22:26 ) *
Proponuję,żeby konole juniorek webdeveloperek ocenił pewną "agencję interaktywną zlokalizowaną w samym centrum Warszawy" usiłującą produkować śmieci internetowe(52 Errors, 69 warnings na start)

Ale przynajmniej sa ladne dla oka, a twoja strona wyglada jakby ci sie pies zesral na ekran...vide Temat: Strona firmowa

EDIT: @Thek: Przynajmniej potrafie wyrazic to co mysle, a nie napier**** spam w kazdym temacie, zeby sie "subtelnie" odegrac....dzieki za te 20%, mozesz dolozyc kolejne - ot taka moja natura, mowie/pisze to co mysle, czego niektorym najwyrazniej brakuje wink.gif

EDIT: @lepmajster: To forum publiczne i pewien poziom kultury wypowiedzi powinien być utrzymany. Mogłeś napisać bez chamskich tekstów, ale "lepiej" jechać po bandzie. Byś nie wyskoczył z psem to by wtedy tylko 10% było za dogryzanie (co wyraźnie zaznaczyłem, w poście mającym zakończyć Waszą pyskówkę), a tak masz 20%, czyli tyle ile dostanie osoba, która na Twój post odpowie teraz jakimś krzywym tekstem.

EDIT2: @Thek - moze i przesadzilem - masz racje, tak czy siak nie mam pretensji do Ciebie, bo wiedzialem co czynie i czym to grozi wink.gif
Za swoj poziom, a raczej jego brak - przepraszam, ale musialem to napisac, bo ten/ta kujawska zaczyna irytowac :/
itsme
@lepmajster: to że świadomie jesteś chamski i że się do tego przyznajesz nie może być przyjęte jako czynnik łagodzący. Samo przepraszanie w tym samym poście też nic nie daje. Lepiej zamilknąć lub napisać delikatniej. A tłumaczenia typu "sorry taki już jestem, taka moja natura" można wrzucić do pieca i patrzeć jak ładnie się palą. Skoro wiesz że masz taką naturę mam jedną odpowiedź - to się zmień - to już jest tylko w Twojej gestii nie w naszej. Co nie zmienia faktu, że takie zachowanie nie jest na tym forum mile widziane. Uważam, że warn to za mało dlatego zapraszam Ciebie w połowie wakacji. Za świadome, chamskie zachowanie konto masz zablokowane do 31 lipca 2011 roku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.