Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [SPAM]
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
dyC3darek
Proszę o ocenę strony [spam]
IceManSpy
Bardzo ładna strona ale:
1. W tej animacji flashowej w telefonie mógłby być jakiś celownik czy coś na środku ekranu, bo nie zawsze chcą się drzwi otwierać. Otwierają się tylko, jak środek ekranu jest na drzwiach.
2. Ten flash powinien być tylko na stronie głównej - jak przechodzisz na inne podstrony to nie widać tekstu. Trzeba siego naszukać.
drozdii07
Wszedlem z telefonu, dostalem wersje mobile, okey, ale przydalby sie przycisk przenoszacy na normalna wersje strony. Z telefonu strona ladnie wyglada, nie wiem jak na komputerze
qrooel
U, CodeIgniter. Fajna stronka. smile.gif
IceManSpy
Jak naciśnie się na drzwi to nie ma strony głównej -> error 404
Damonsson
Wizualnie super. Fajny motyw z flashem. I ogólnie podoba mi się.

Ale:
-
[JAVASCRIPT] pobierz, plaintext
  1. <script type="text/javascript">
  2. $(document).ready(function() {
  3. $('#mycarousel').jcarousel();
  4. $('a#single_image').fancybox();
  5. });
  6. </script>
[JAVASCRIPT] pobierz, plaintext

w HEAD nie wygląda ładnie.

- Jakbyś dobrze pokombinował to zamiast
  1. <div id="page_body"><div id="page"><div id="page2">

starczyłoby
  1. <div id="jedenslicznydiv">

- W operze muszę klikać najpierw na obszar flash, dopiero później mogę się bawić w celowanie

- Obiekty w które można wycelować mogłyby być bardziej widoczne, coś w stylu: wszystko na czarno biało, aktywne elementy w kolorze. I jak już ktoś wyżej napisał jakiś celownik, albo zwiększyć zasięg łapania telefonu.

- Według mnie zbyt dużo miejsca zajmuje ten flash, a treść malutka na dole.
toaspzoo
Na moje rozdzielczości (1024*768 (4/3)) nie widać elementów wyświetlanych na dole (kontakt itp.).
Zastosowałbym raczej okno po środku strony, dół wygląda "obco"
DiH
Graficznie świetna. Zgadzam się z kolegą powyżej, że flash powinien być tylko na stronie głównej.

Co do treści, to w angielskiej wersji sporo macie błędów, i to nawet nie językowych (choć i takie się znajdą) co literówek (it's zamiast its, they zamiast their itd.). I ogólnie jak to czytam, to wychodzi trochę masło maślane.

Nie podawałbym swojego maila na stronie nie zabezpieczając go w żaden sposób. Niby istnieją nawet boty zdolne odszyfrowywać nawet dobrze ukryte maile, ale po co ułatwiać to nawet tym najprostszym?
wookieb
Zamykam za SPAM
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.