Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ocena strony z "obrazkami"
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
toaspzoo
Witam, chciałbym abyście ocenili moją świeżo powstałą stronkę.
W przeciwieństwie do "Znajomka" mojego autorstwa jest postawiona w div'ach (przemogłem się).
W stronce nie działa jeszcze kilka elementów, ale głównie chodzi o styl wink.gif
Jedno pytanie : jak zrobić top facebook shared ?

adres: http://wyjebane.tk

Dzięki za obiektywne opinie ;]
by_ikar
Brak doctype i tagu html. A tytuł strony widzę subtelny wink.gif
KrzysiekKCN
W swoim czasie sam chciałem zrobić taką stronę, co jednak umarło ze względu na ilość kolejnych nowych smile.gif
Spróbuj poprawić grafikę, logo przyciski, paginację na dole strony.

Powodzenia
nospor
Formularzy to ty robić nie umiesz.... zero komunikatów błędów, zero wpisywanie tego co już wpisałem. Przy jakimkolwiek błędzie trzeba wszystko na nowo wpisywać.

Tytuł strony jak dla znerwicowanych dzieciaków z piaskownicy tongue.gif
Daiquiri
Sprawdzasz tylko rozszerzenie, nie typ pliku i rzucasz oficjalnie błędami (Warning: imagecreatefromjpeg() [function.imagecreatefromjpeg]: gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/toaspzo2/domains/znajomek.unixstorm.org/public_html/wyjebane/nowyzdjecie.php on line 25 blablabla) smile.gif. Nie filtrujesz też tytułów z tego co widzę.Zalogowałam się i zarejestrowałam na %/%/% login/hasło/e-mail, wobec czego dostanie się na jakąkolwiek podstronę jest niemożliwe. W ogóle można się zarejestrować na cokolwiek smile.gif?

Co do wyglądu, to np. typografia pozostawia, moim zdaniem, wiele do życzenia. Powodzenia w dalszej pracy!
toaspzoo
Cytat(Daiquiri @ 7.07.2011, 09:54:58 ) *
Sprawdzasz tylko rozszerzenie, nie typ pliku i rzucasz oficjalnie błędami (Warning: imagecreatefromjpeg() [function.imagecreatefromjpeg]: gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/toaspzo2/domains/znajomek.unixstorm.org/public_html/wyjebane/nowyzdjecie.php on line 25 blablabla) smile.gif. Nie filtrujesz też tytułów z tego co widzę.Zalogowałam się i zarejestrowałam na %/%/% login/hasło/e-mail, wobec czego dostanie się na jakąkolwiek podstronę jest niemożliwe. W ogóle można się zarejestrować na cokolwiek smile.gif?

Co do wyglądu, to np. typografia pozostawia, moim zdaniem, wiele do życzenia. Powodzenia w dalszej pracy!

Dzięki, teraz pojawia się informacja o złym rozszerzeniu.
Następne naprawy błędów wdrożę za chwilę
Ma ktoś pomysły do facebook share?
Walidacja danych gotowa

Cytat(by_ikar @ 7.07.2011, 08:53:57 ) *
Brak doctype i tagu html. A tytuł strony widzę subtelny wink.gif

Tag html już jest, a doctype zbędny

Cytat(KrzysiekKCN @ 7.07.2011, 09:29:56 ) *
W swoim czasie sam chciałem zrobić taką stronę, co jednak umarło ze względu na ilość kolejnych nowych smile.gif
Spróbuj poprawić grafikę, logo przyciski, paginację na dole strony.

Powodzenia

Co jest nie tak z paginacją ?

PS. Strona jest cały czas przerabiana, więc proszę się nie denerwować, jesli zastaniecie komunikaty błędów związane z wgrywaniem plików wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.