Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: elementy.tk
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
mastersam
jak oceniacie moją stronę www.elementy.tk
phpion
Proszę założyć i podać dane do konta testowego.
drozdii07
Login: test
Hasło: test

Już na samym początku rzuca się w oczy brzydkie ułożenie formularzy. W dodatku jeśli się zaloguje to jakiś tekst pojawia się na sekundę, a później jest refresh. Nawet nie wiem co tam było napisane wink.gif Wszystko jest pisane małą literą. Wielką wyglądałoby to dużo lepiej..
pyro
- Nic tu nie działa (żadna podstrona)
- Wygląd hmm.. nieładny smile.gif
- Kod jest zupełnie bez sensu (w niektórych miejscach), te onmouseovery to trochę przesadziłeś tongue.gif

Niestety to co jest na tej stronie można zrobić w około 10 minut razem z grafiką i dużo lepszym jakościowo kodem.

Spróbuj jeszcze raz.

// ADD

A tak w ogóle to...

ShadowD
@Pyro - a jak nie ma kopi to coś Ty zrobił! Nie ładnie psuć komuś stronę!
pyro
Cytat(ShadowD @ 6.08.2011, 17:33:30 ) *
@Pyro - a jak nie ma kopi to coś Ty zrobił! Nie ładnie psuć komuś stronę!

A kto powiedział, że nie zrobiłem kopii? Tak naprawdę nic nie usunąłem w żadnym pliku, tylko dodałem trzy linijki smile.gif
drozdii07
Nie można dodawać komuś 3 linijek. Mogłeś go tym doprowadzić do depresji ! A jakby mu się coś stało ?! Sumienie nie dałoby ci spokoju wink.gif
pyro
Cytat(drozdii07 @ 6.08.2011, 17:51:20 ) *
Nie można dodawać komuś 3 linijek. Mogłeś go tym doprowadzić do depresji ! A jakby mu się coś stało ?! Sumienie nie dałoby ci spokoju wink.gif

Życie jest strasznie bolesne, dlatego autor musi znieść te 3 linijki!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.