Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: GreenStyle by NorQ
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
NorQ
Witajcie!
Jestem początkującym webmasterem i chcę abyście ocenili jeden z moich projektów.!

Przypominam że jestem początkującym więc proszę się na mnie nie wyżywać haha.gifD

http://portal-muzyczny.ssl2.pl/screen.png
phpion
O fak, daje po gałach niesamowicie. Ten zielony (lime?) jest obłędny. Poza tym nie bardzo jest co oceniać: powielone X razy takie same boksy tylko z różnymi zawartościami. 4 różne czcionki (logo, etykiety w formularzy, przycisk, treść) to za dużo. Zdecydowanie najlepsze w tym wszystkim jest tło, ale pewnie gdzieś je zdobyłeś wink.gif
Korab
Strasznie denerwujący nadmiar tych linii i boksów. Cztery czcionki - j.w. Brak odstępu między boxami - exclamation.gif!
P.S. Policzyłem te boxy - 15 razem z logowaniem. A trudno jest odróżnić nagłówek od treści, tak się zlewają ze sobą.
NorQ
Nie jestem żadnym perfekcyjnym webmasterem. Po za tym projekt ma już miesiąc haha.gif
I wcześniej trochę bałem pokazać go wam ohno-smiley.gif
r4xz
www.templatemonster.com - raj dla oczu wink.gif
poprzeglądaj, zaczerpnij parę pomysłów, wypełnij umysł nowym spojrzeniem, nie powielaj - przepis na sukces, a przynajmniej takie jest moje zdanie .. smile.gif
ervico
Typografia lezy, stosuj zasadę 3 kolorów (2 główne +1 dodatkowy smile.gif),kolory słabo dobrane,layout bardziej odciąga a nie przyciąga,czytaj dużo tutków oraz oglądaj prace innych (jak ktoś coś robi)smile.gif ogólnie praca słaba 4/10
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.