Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: biała strona, kohana, opt,
Forum PHP.pl > Forum > PHP
nmts
Od czasu do czasu na serwerze klienta po wejściu na dowolną stronę zupełnie losowo (przynajmniej tak to wygląda) dostaje białą stronę jedynie z profilerem kohany - nie wzbudzającym podejrzeń.
Garść danych: ko 2, opt 1, PHP 5.3.8-pl0-gentoo, Apache

Jaka może być przyczyna?
skowron-line
W logach nic questionmark.gif
nmts
Przepraszam, że nie odpowiadałem ale miałem nadzieje, że admin serwera coś wymyśli (a ten bywa leniwy), nie mam dostępu do logów serwera ale raczej nic nie zgłaszają, logi kohany też nic nie mówią, nigdy nie spotkałem się z takim przypadkiem.
strife
Cytat(nmts @ 9.01.2012, 12:29:47 ) *
Przepraszam, że nie odpowiadałem ale miałem nadzieje, że admin serwera coś wymyśli (a ten bywa leniwy), nie mam dostępu do logów serwera ale raczej nic nie zgłaszają, logi kohany też nic nie mówią, nigdy nie spotkałem się z takim przypadkiem.

Jeżeli jesteś w stanie wygenerować ten błąd to może spróbuj zobaczyć co dokładnie Ci serwer zwraca po nagłowkach (HTTP Live header - fajna wtyczka do firefoxa) ?
Jak wiesz przyczyn może być setki dlaczego tak się dzieje, to są chyba jedna z najgorszych błędów tego typu, jak coś się dzieje losowo.
thek
Nie wiem czy masz dostęp, ale może zwiększ poziom czułości logów serwera? Na jednym z najwyższych będzie Ci nawt sypało przekierowaniami mod_rewrite, ale wydajnośc spadnie mocno, więc zrób to w nocy i na krótko byle wyłapać błąd i wróć do domyślnego poziomu czułości.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.