farkłajd
28.12.2011, 20:09:11
Witam
Chciałbym się dowiedzieć jaki jest najlepszy skrypt do mas mailingu. Obecnie używam ccmail ale średnio się sprawdza, ponieważ mogę maksymalnie wysyłać 200 maili na raz, co przy ok. 4 mln adresów jest męczące.
Pozdrawiam
marekge
28.12.2011, 21:54:34
A proste rozwiązanie w stylu "pobierz adres i usuń z pliki txt > wyślij" zapętlone w Cronie ;-)?
farkłajd
30.12.2011, 00:24:30
Tzn dla mnie może i byłoby to dobre rozwiązanie , ale osoba która obsługuję wysyłkę wiadomoście jest toypową biurową małpą. Pokaż jej coś, a ona to powtarza więc chce żeby to było w miarę przejrzyste i łatwe w obsłudzę.
marekge
30.12.2011, 00:57:55
W sieci wiele firm oferuje własne oprogramowanie do mass-mailingu.
Polega to na tym że wykupujesz abonament, dostajesz dostęp do skryptu gdzie przenosisz swoją bazę i potem cały harmonogram można łatwo wyklikać i wysłać z ich serwera.
Ja swojego czasu bawiłem się w skrypty get paid to read.
W prawdzie istota problemu jest inna ale można tego typu oprogramowanie wykorzystać do mass mailingu i dodatkowo mamy zaawansowany konfigurator/statystyki/ i zero problemów. Świetnie spisywał się cashcrusaders
kasek
19.01.2012, 00:54:58
Newsletterr PRO - Program do wysyłania mailingów jak i zarządzania nimi.
Szczegółowe informacje dotyczące funkcjonalności znajdziesz na stronie
http://www.phpmailer.pl Możliwości praktycznie nieograniczone, cała reszta zależy od serwera na którym jest uruchomiony.
Program bez abonemantu - płacisz raz korzystasz do woli.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.