Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skrypt do mas mailingu
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
farkłajd
Witam

Chciałbym się dowiedzieć jaki jest najlepszy skrypt do mas mailingu. Obecnie używam ccmail ale średnio się sprawdza, ponieważ mogę maksymalnie wysyłać 200 maili na raz, co przy ok. 4 mln adresów jest męczące.

Pozdrawiam
marekge
A proste rozwiązanie w stylu "pobierz adres i usuń z pliki txt > wyślij" zapętlone w Cronie ;-)?
farkłajd
Tzn dla mnie może i byłoby to dobre rozwiązanie , ale osoba która obsługuję wysyłkę wiadomoście jest toypową biurową małpą. Pokaż jej coś, a ona to powtarza więc chce żeby to było w miarę przejrzyste i łatwe w obsłudzę.
marekge
W sieci wiele firm oferuje własne oprogramowanie do mass-mailingu.
Polega to na tym że wykupujesz abonament, dostajesz dostęp do skryptu gdzie przenosisz swoją bazę i potem cały harmonogram można łatwo wyklikać i wysłać z ich serwera.

Ja swojego czasu bawiłem się w skrypty get paid to read.
W prawdzie istota problemu jest inna ale można tego typu oprogramowanie wykorzystać do mass mailingu i dodatkowo mamy zaawansowany konfigurator/statystyki/ i zero problemów. Świetnie spisywał się cashcrusaders
kasek
Newsletterr PRO - Program do wysyłania mailingów jak i zarządzania nimi.
Szczegółowe informacje dotyczące funkcjonalności znajdziesz na stronie http://www.phpmailer.pl
Możliwości praktycznie nieograniczone, cała reszta zależy od serwera na którym jest uruchomiony.
Program bez abonemantu - płacisz raz korzystasz do woli.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.