Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Facebook Connect - API
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Przem4S
Witam otóż zająłem się podpinaniem facebookowego connecta. Udało mi się podpiąc logowanie i rejestracje lecz mam problem z pobraniem danych.
Konkretniej chodzi o uprawnienia aplikacji, teoretycznie ustawiłem iż aplikacja ma wszystkie uprawnienia, lecz nadal ich nie pobiera.

Tak wyglądają ustawienia w panelu:

A znowu przy wywołaniu danych z poza podstawowymi np. Aktywności mam błąd:

Kod
Fatal error:  Uncaught OAuthException: (#200) Requires extended permission: read_stream
  thrown in /home/a5868965/public_html/facebook/src/base_facebook.php on line 1128

Czyli prawdopodobnie jest wygenerowany nie prawidłowy token. Nie mam pomysłu już na to, więc proszę o pomoc. Pozdrawiam
pablo_83
sprawdź czy testujesz to na pewno pod tą samą domeną dla której masz wygenerowany kod, jeśli nie to może być przyczyną
Przem4S
Tak testuje to pod właściwą domeną. Co dziwne generuje mi access_token tylko z "Twoje podstawowe informacje" zamiast pełnymi uprawnieniami.
A co dziwne ze strony z AppCenter wymaga ode mnie pełnych uprawnień i strona działa poprawnie (wyciąga wszystkie dane).

Klik - Klikając na tej stronie "Odwiedź stronę internetową" wtedy moja aplikacja wymaga ustawione uprawnienia, i wszystko jest ok.
Mogę wyświetlać wszelakie dane użytkownika.

Tylko z mojej strony wymaga tylko podstawowych informacji, zamiast wszystkich.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.