Słuchajcie, robię na stronę tabele 4 kolumny, w każdej kolumnie po będzie wypisany w rzędzie jakiś tekst. Problem teraz jest z tekstem. Spójrzcie, robię tabelę tym kodem:
<table style="width: 100%; height: auto;" border="0"> <tr> <td style="width: 25%;" valign="top"> Kolumna1 <br /> Kolumrtytry tytrytyt tytytyt trytytytytr tytyty tyteryty na1<br /> Kolumna1<br /> </td> <td style="width: 25%;" valign="top"> Kolumna2 </td> <td style="width: 25%;" valign="top"> Kolumna3 </td> <td style="width: 25%;" valign="top"> Kolumna4 </td> </tr> </table>
Wszystko jest fajnie, robię kompilację w Dreamweaverze, otrzymuję taki oto wynik:

Jest ok. Otwieram panel administracyjny na stronie, wybieram podstronę gdzie chcę to dodać, otwieram edytor html, wklejam tekst, zamykam edytor, patrzę na podglądzie w edytorze wizualnym, jest ok. Wszystko dobrze. Zapisuję, otwieram stronę a tam taki oto widok:

Jak widzicie tekst jest rozjechany, tekst z pierwszej kolumny zachodzi na ten z drugiem, w ogóle porobiły mi się jakieś wielkie odstępy między tekstem w pierwszej kolumnie. Poradzicie jak temu zaradzić? Powiem szczerze że nie wiem bo wszędzie jest dobrze tylko już na samej stronie takie kwiatki wychodzą. Jak robiłem podgląd w Dreamweveara w Firefoxie to jest było ładnie i nie było żadnych rozjazdów tekstu.