Mam problem ze skryptem sluzacym do logowania. Mianowicie mam w nim mozliwosc zalozenia usera autoryzacje kont itp. Wszystko jest oparte na bazach textowych. Problem tkwi w tym ze od tygodnia probuje go jakos sensownie poprawic aby bylaa mozliwosc zroznicowania poziomow logowania tzn. Teraz jest tak ze albo sie jest zalogowanym i ma sie dostep do moich fotografii albo sie nie jest i sie tego dostepu nie ma

Za nic mi to nie idzie probuje od tygodnia, albo i dwuch z roznym skutkiem. Zawsze cos jest nie tak.
kod:
plik func.php
<? #definicje stalych # zaloguj user-a function login($login, $passwd) { foreach($line as $temp) { { $_SESSION[\"USER_AUTH\"] = True; $_SESSION[\"USER_LOGIN\"] = $_POST[\"login\"]; return True; } } return False; } # wyloguj user-a function logout() { $_SESSION[\"USER_AUTH\"] = False; $_SESSION[\"USER_LOGIN\"] = Null; } # czy użytkownik istnieje function user_exists($login) { foreach($line as $temp) { } return False; } # dodaje nowego użytkownika function add_user($login, $passwd, $email) { } # sprawdza czy zalogowany function auth() { return ($_SESSION[\"USER_AUTH\"] == True); } ?>
tak wyglada formularz logowania:
<form action="index.php" method="post"> <input type="hidden" name="page" value="login"> <input type="hidden" name="<?=SESSION_NAME()?>" value="<?=SESSION_ID()?>"> Login<br> <input type="text" name="login" value="<?=$_POST["login"]?>"> <br> Hasło<br> <input type="password" name="passwd" value=""> <input type="submit" name="submit" value="Loguj"> </form>
a tutaj jak sie funkcja wykonuje:
link.php
<? if(!auth()) { <p class=error align=center> *** Brak dostępu ***</p> \"; } else { JAKAS STRONA.\"; } ?>
plik z danymi wyglada tak:
<?php aaa,47bce5c74f589f4867dbd57e9ca9f808,aaa@aaa.pl ?>
a chcialbym zeby wygladal tak:
<?php 0, aaa,47bce5c74f589f4867dbd57e9ca9f808,aaa@aaa.pl 1, bbb,ggggj43kj43kjkjkj5kj34kj434k3j43k,bbb@bbb.pl ?>
Błagam niech mi ktos pokaze na tym przykladzie jak to poprawic bo mi cos nie idzie. A chcialbym zrobic sobie galeryjke ze zdjeciami

Z gory bardzo dziekuje