Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] PaczkaGrafiki.com do oceny :)
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Szymon
Zapraszam do ogladniecia: www.PaczkaGrafiki.com, co sadzicie?

---
Prosze uzywac klikalnych linkow...
hwao
ph34r.gif
wassago
co sadze? beznadzieja.
ale raczej chodzilo ci o to co jest nie tak i jak to poprawic, wiec. Widze same minusy - poczawszy od tla, menu, czcionce w menu, okropnych kolorach i konczac na linku w menu ktory prowadzi do jakze znienawidzonych przeze mnie stron o tematyce "loga i dzwonki"... stary.. jedynym rozwiazaniem aby ta stronka jakos wygladala to zrobic ja od poczatku. Ona jest po prostu oblesna.

Jedyne co ratuje ta strone i co moze sprowadzic z powrotem internaute na ta strone to calkiem przyzwoite layouty - niektore sa naprawde dobre.

taka mala rada: skoro to jest strona o layoutach to skorzystajcie z jakiegos.

pzdr
Szymon
Hehe, dzieki za konstruktywna krytyke winksmiley.jpg
Sh4dow
Co do tych layow to jakos mi znajoma technike przypominaja, spytal bym sie o legalnosc, ale daruje sobie. wez ktorys i zmien ta strone. To tak jak bys przedawal jedwabna posciel w miejskim szalecie (zaniedbanym)
Chewolf
Cytat(Sh4dow @ 2004-09-11 14:44:54)
Co do tych layow to jakos mi znajoma technike przypominaja, spytal bym sie o legalnosc, ale daruje sobie.

Mi przypominają te z : http://freesitetemplates.com :]
Szymon
Witam!

Strona poprawiona smile.gif

Co wam przypominaja? Pewnie ze przypominaja, pelno tych szablonow w sieci, co nie znaczy ze sa nielegalne. Jest producent, ktory otwiera program partnerski, a w sieci jest wielu partnerow - jestem jednym z nich!

Wszystko jest w 100% legalne, kupujac roczny pakiet 1 szablon bedzie Cie kosztowal ok. 60 groszy!
Puciek
Jeżeli to ma być strona o grafice w sieci to layout strony powinien być wysokopoziomowy a to jest mniej więcej mj poziom layoutów (znaczy: przedszkole)
Vertical
Wiesz... strona tytułowa zawalona. Duże banery- tak się nie zaczyna strony, a poza tym, to radziłbym trochę popracować...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.