Baze mam na localhoscie, phpMyAdmin bez problemu sie laczy z nia, ale Pomocnik MySQL nie chce ustanowić połączenia. Ale jest jeszcze taka sprawa, że ten phpMyAdmin nie działa poprawnie w 100%. Wyskakują w nim jakieś błędy przez które nie mogę w zasadzie nic tam zrobić i nie wiem dlaczego.
Występują takie oto błędy na stronie głównej:
Kod
Warning: mysql_query(): Access denied for user: '@localhost' to database 'mysql' in C:\Apache2\www\phpmyadmin\libraries\mysql_wrappers.lib.php on line 101
Warning: mysql_query(): Access denied for user: '@localhost' to database 'mysql' in C:\Apache2\www\phpmyadmin\libraries\mysql_wrappers.lib.php on line 101
Kod
Warning: (null)(): 1 result set(s) not freed. Use mysql_free_result to free result sets which were requested using mysql_query() in Unknown on line 0
i po lewej stronie, gdzie jest lista plików, na samym dole:
Kod
Warning: (null)(): 1 result set(s) not freed. Use mysql_free_result to free result sets which were requested using mysql_query() in Unknown on line 0