Szymon
26.09.2004, 07:45:31
Witam!
Mam do sprzedania zlecenie wydawnictwa na wykonanie designu do ich nowej strony WWW o wartosc 800 zl - taka byla umowiona cena za skonczenie szablonu.
Niestety, ze wzgledu na nawal pracy, nie jestem w stanie zrealizowac zlecenia, bo pracuje nad czterema innymi, troche bardziej skomplikowanymi projektami.
Jutro, w poniedzialek wysylam maila do Pani odpowiedzialnej za strone WWW maila, ze niestety nie jestem w stanie zrealizowac zlecenia.
Chcialbym jednoczesnie "polecic" jej grafika, ktory znalby juz temat i podjalby sie wykonania szablonu.
Czekam na propozycje na PW do poniedzialku, powiedzmy 9 rano. Przelew przyjme tylko w mBanku, Inteligo lub Multibanku. Po otrzymaniu przelewu wysle wszystkie materialy jakie otrzymalem, maile, sugestie i projekty, jakie juz dostalem, a takze wysle maila z poleceniem.
Osoba, ktora polece musi miec mozliwosc wystawienia faktury VAT
Zapraszam!
rogrog
26.09.2004, 10:51:03
czyli ktoś Ci ma zapłacić za to, że udostępnisz mu materiały i polecisz go zleceniodawcy, nie mając pewności że dostanie zlecenie?
Szymon
26.09.2004, 11:51:40
Mozemy zalatwic sprawe "po dżentelmensku". Przyjmuje wplate na konto, daje materialy, wysylam zleceniodawcy maila, ze niestety nie moge dokonczyc zlecenia, ale polecam taka a nie inna osobe.
Jesli ta osoba dostanie zlecenie dokonczenia strony - wszystko jest OK.
Jesli nie, zwracam pieniadze spowrotem na konto. Moje pelne dane dostaniesz do przelewu, wiec od strony prawnej jestes zabezpieczony
jaco
26.09.2004, 15:16:56
Nie lepiej wyslac maila, ze nie mozesz wykonac zlecenia sam jednak zrobi to Twoj pracownik (wogole ten mail nie jest konieczny!) - sam ocenisz kompetencje czlowieka, ktory sie zglosi, on wystawi Ci FV na np. 750zl i:
- bedziesz mial na piwo za fatyge
- Twoja firma bedzie wykonawca
- jak dla mnie - bedzie to bardiej profesjonalne zachowanie niz odmowa wykonania zlecenia
BTW. 800zl netto czy brutto?
przepraszam za duze OT
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.