Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Graficy! Sprzedam zlecenie na WWW!
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
Szymon
Witam!

Mam do sprzedania zlecenie wydawnictwa na wykonanie designu do ich nowej strony WWW o wartosc 800 zl - taka byla umowiona cena za skonczenie szablonu.

Niestety, ze wzgledu na nawal pracy, nie jestem w stanie zrealizowac zlecenia, bo pracuje nad czterema innymi, troche bardziej skomplikowanymi projektami.

Jutro, w poniedzialek wysylam maila do Pani odpowiedzialnej za strone WWW maila, ze niestety nie jestem w stanie zrealizowac zlecenia.

Chcialbym jednoczesnie "polecic" jej grafika, ktory znalby juz temat i podjalby sie wykonania szablonu.

Czekam na propozycje na PW do poniedzialku, powiedzmy 9 rano. Przelew przyjme tylko w mBanku, Inteligo lub Multibanku. Po otrzymaniu przelewu wysle wszystkie materialy jakie otrzymalem, maile, sugestie i projekty, jakie juz dostalem, a takze wysle maila z poleceniem.

Osoba, ktora polece musi miec mozliwosc wystawienia faktury VAT

Zapraszam!
rogrog
czyli ktoś Ci ma zapłacić za to, że udostępnisz mu materiały i polecisz go zleceniodawcy, nie mając pewności że dostanie zlecenie?
Szymon
Mozemy zalatwic sprawe "po dżentelmensku". Przyjmuje wplate na konto, daje materialy, wysylam zleceniodawcy maila, ze niestety nie moge dokonczyc zlecenia, ale polecam taka a nie inna osobe.

Jesli ta osoba dostanie zlecenie dokonczenia strony - wszystko jest OK.
Jesli nie, zwracam pieniadze spowrotem na konto. Moje pelne dane dostaniesz do przelewu, wiec od strony prawnej jestes zabezpieczony
jaco
Nie lepiej wyslac maila, ze nie mozesz wykonac zlecenia sam jednak zrobi to Twoj pracownik (wogole ten mail nie jest konieczny!) - sam ocenisz kompetencje czlowieka, ktory sie zglosi, on wystawi Ci FV na np. 750zl i:

- bedziesz mial na piwo za fatyge
- Twoja firma bedzie wykonawca
- jak dla mnie - bedzie to bardiej profesjonalne zachowanie niz odmowa wykonania zlecenia

BTW. 800zl netto czy brutto?

przepraszam za duze OT
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.