wlodziu
5.06.2014, 16:43:27
Witajcie, od dwóch dni walczę z aplikacją FB. To nic takiego, stworzyłem logowanie jak i listę uprawnień. Wszystko jest okej, ale tylko na moim koncie. Najbardziej zalezy mi na uprawnieniu user_likes, gdy ja loguję się przez swoje konto aplikacja w swoim żadaniu mi przedstawia, że prosi o listę polubionych stron, a gdy loguje się z drugiego konta to pomija to, czyli tego nie widzi. Nie wiem w czym jest problem, bo to chyba nie problem kodu, bo działa na moim koncie, tylko dziwnie gubi uprawnienia.
Macie jakieś pomysły, jak z tym zawalczyć?
Damonsson
5.06.2014, 21:15:51
1. Może podajesz mu manualnie swój token dla swojego konta? A powinien sobie sam pobrać dla każdego usera.
2. Masz wyłączony Sandbox (tryb piaskownicy)?
Pasowałoby to do zasady, że działa tylko na jednym Twoim koncie.
by_ikar
5.06.2014, 22:08:47
Musisz opublikować aplikacje, dlatego też dostęp do niej masz ty, i wszystkie twoje uprawnienia są na liście tylko dla ciebie.
wlodziu
5.06.2014, 22:26:30
Tak to wygląda, że jest opublikowana. Jak dodam uprawnienia, że chciałbym np. dodawać wpisy na tablicy to przy logowaniu wyskakuje okno i jest tam napisane, że chciałbym dodawać. A gdy dodam o liście polubionych stron to jest to tylko widoczne na moim koncie, a na innych jakby tego nie widziało, a reszte bez problemu.
Aplikacja jest widoczna dla każdego.
by_ikar
7.06.2014, 15:05:05
Może jeszcze być tak że zmiany których dokonałeś nie zapisały się jeszcze na fb. Tam gdzieś jest jakieś powiadomienie że po edycji trzeba trochę odczekać.. No chyba że odczekałeś, to wtedy nie mam pojęcia. Stwórz nową aplikacje z wszystkimi uprawnieniami które potrzebujesz i sprawdź czy na tej drugiej aplikacji jest tak samo. Nie mam pojęcia co ci doradzić..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.