Witam serdecznie, zlecę wykonanie strony firmowej na której będzie możliwość zakupu przedmiotów.

OPIS :

Logo/logotyp : brak
Tematyka firma : Reklama w sieci / reklama bilbordy / sprzedaż reklam - wizytówek / bilboardów itd.
Tło na stronie : Skrawki gazet/ lub inna tematyka reklamy może jakieś billboardy ( tło możliwe do zmiany ! )
Kolorystyka ogólna strony : Dowolna ( najlepiej żywe kolory przyciągające klientów ! )|

Układ strony :

- U samej góry ( banner z logiem firmy ) + loga twiter / facebook - które będą przenosić do stron portali naszej firmy
- Poniżej znajduje się menu główne zawierające buttony ( Home / O Nas / Oferta / Partnerzy / Referencje / Praca / Kontakt )
- Pod menu znajduję się banner reklamowy na min. 5 Reklam ( banner który można przewijać ! )
- Po lewej stronie witryny będzie znajdować się zakładka ( Nasze produkty ) a pod tą zakładką nasze produkty które będziemy sprzedawać
* czyli możliwość zrealizowania na banner w danym miejscu , reklamę na ulotkach czy też reklamę w sieci !
[ --- ] DODATKOWY SKRYPT SKLEPU :
Zależy nam na skrypcie aby mógł klient uzupełnić ( Lokalizacją - w jakim mieście ma znajdować się reklamę , W czym reklama ma być - czy ulotki , billboard , gazeta , sieć , Wybranie oferty , Kontakt do firmy oraz do klienta i możliwość wybrania płatności )

- Pod wiadomościami strony zależy nam aby byli partnerzy którzy są przedstawiani na stronie od prawej strony lub lewej strony
- Pod partnerami i przed stopką strony chciałbym aby był kontakt oraz drobne informację o firmie

[ Osoby zainteresowane proszę o składanie aplikacji na adres Email ]

CHCĘ ZAZNACZYĆ, że to jest moje drugie zlecenie stworzenia strony - ponieważ poprzednia firma mnie oszukała tóż po wysłaniu zaliczki - kontakt się URWAŁexclamation.gif!
Więc nie płacę zaliczek dopiero po stworzeniu strony, przelewam od razu daną - uzgodnioną kwotęexclamation.gif!

sklepdlagraczy@gmail.com

Wzór :

Termin realizacji : na przykład 6 dni
Cena : 3000 zł
Osoba prywatna / Firma ( patrze na talent nie na to ile projektów zrealizowaliście ORAZ NA TERMIN REALIZACJI! - czas goni )